2777
2789

فعلا دانش آموز هستم و دارم تلاش میکنم برای درسو زندگیم و همینطور درحال تحقیق برای رشته ای که سال دیگه قراره انتخابش کنم و خییییییلی مسائل دیگه که مربوط به درس و شغل آیندمه....

ولی یه چیز دیگه ام هست که واقعا نمیتونم بگم خیلی دیگه مثبته هجدهه😁

وقتی کار به دل و احساس بکشه💔...هرکسی خودش باید گلیمشو از آب بکشه🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دوباره زندگیم رو بسازم گذشته رو فراموش کنم و دوباره کارایی رو یاد بگیرم که قبلاً می‌تونستم و ال ...

چقدر من این حستو درک میکنم و زندگیش کردم ساختن زندگی خیلی انرژی میخواد باید قوی باشیم و کم نیاریم ، میدونم که نمیشه به راحتی فراموش کرد ولی میشه کمرنگش کرد و ادامه داد 

من الان ۱۷ سالمه و فعلا توی فکر گرفتن دیپلم دانشگاه مشغول به کار شدن گرفتن چند تا مدرک ثروتمند شدن 😄😄

توی فکر عشقمم هستم تو فکر قر و فر اومدن و خوش گذرونی لباسای رنگی رنگی🥰

الان فکر بچه دوم شغلم مبلام که برای عید باید درست بشن و خانه تکانی... 

به سلامتی ان شاا... اگر شرایط و آمادگی دوباره دارین برای بچه ی دوم چرا که ن ، مبلم میدونم خیلی گرون شده مخصوصا نزدیک عید ، خونه تکونی هم کم کم شروع کنید کلی کار میشه انجام داد تا اون موقع

اخرای حاملگیمه،هنوز بلاتکلیفم برای انتخاب اسم بچه ها و بیمارستان

از اینکه بعد زایمان آیا میتونم به بچه هام خوب رسیدگی کنم یا نه خیلی فکرم درگیره،چون دوقلوان.

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤

عین یه برگم که به یه درخت تنومند وصله .فکر ایندم و شغلم .دوست دارم دیرازدواج کنم اما دوستام اکثرا تو رابطن چندوقت یواشکی فکر میکنم منم دوست دارم کسی رو داشته باشم هر چند بنظرم الان وقتش نیست 

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
من الان دارم‌کارشناسی رو تموم میکنم در حال یاد گرفتن یه زبان جدیدم . وارد یه رابطه احساسی شدم ولی غ ...

خیلی خوشحالم برات زبان‌ خیلی کمک کنندس تو همه چی و از واجباته راستش من نتونم هنوز هزینه اش رو جور کنم تا برم کلاس زبان‌ و .....رابطه احساسی رو هم با عحله تصمیم نگیر اروم پیش برو و اگر واقعا فرد خوبیه و خوبه برات بهش بگو 

منم خیلی دوس دارم برم ولی برای اولش کلی پول و هزینه میخواد

چقدر من این حستو درک میکنم و زندگیش کردم ساختن زندگی خیلی انرژی میخواد باید قوی باشیم و کم نیاریم ، ...

من بعد یه سری اتفاق ها و شکست ها(تحصیلی و.مادی.)دیگه اون آدم سابق نشدم هرکاری میکنم همون شرایط رو نمیتونم ایجاد کنم کسی که فقط طول شبانه روز ۴ساعت می‌خوابید الان ده ساعت هم می‌خوابه ولی خستس چقدر این پستت خوب بود نیاز داشتم که خالی شم از دردم

من ۲۶ سالمه سن خیلی خوبیه و اوج جوونی نگران نباش هیچ وقت دیر نیست

من خیلی نگرانم همش میگم برای همه چی دیر شده 

چیکار کنم با این فکر میدونی ن دیره ن ب موقع ی جورایی وسطه ولی فکر میکنم خیلی کارا نکردم

بنویس رو کاغذ خیلی کمک میکنه بعد کاغذ پاره کن یا ..... یا ی کمشو بگو اره ی سری حرفا رو نمیشه بیان ک ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم🙏🏻🌹💋

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻