2777
2789

من الان کارشناسیم رو تموم کردم و دنبال کارم با رشته ی دانشگاهیم هم تقریبا نمیشه کار خوبی پیدا کرد دارم دوباره ی چیزایی یاد میگیرم برای خودم ولی کلاس نرفتم باید چندتا چیز یاد بگیرم از طرفی نزدیک ۲۶ سالگیم هست و ناراحتم از اینکه چرا تا الان هیچ کاری نکردم و رو هوام و ذهنم خیلی شلوغ شده و اینکه تا این سن با هیچ پسری تو رابطه نبودم و بیشتر به فکر زندگی خودم بودم ب هر کسی هم که میگم باورش نمیشه ظاهرمم معمولیه نه با حجاب ن بی حجاب اینا ی گوشه ای از افکار منه همین الان شماها به چی فکر میکنید و باید چیکار کنید و چیکارا میکنید برای زندگیتون 

یعنی بگم فکرامو🤐🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

۱۹ ساله

یک ازدواج و رابطه ی نامعلوم

پشت کنکوری

همه چیز بهم ریختس

ولی بازم خداروشکر

لیلی من   مستانه ی چشمان توام ...             تو مرگ دلم را ببین و برو  چو طوفان سختی به شاخه ی غم  گل هستی ام را بچین و برو....      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دارم‌کارشناسی رو تموم میکنم در حال یاد گرفتن یه زبان جدیدم .

وارد یه رابطه احساسی شدم ولی غرورم اجازه نمیده به طرفم ابراز کنم .

دیگه اینکه تصمیم دارم تا دو سال دیگه از ایران برم ، البته این به یه ازمون بستگی داره

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
اره بگو ی کوچولوشو و اونایی که بیشتر درگیر کرده فکرتو

کاش میشد😪

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۱۹ ساله یک ازدواج و رابطه ی نامعلوم پشت کنکوری همه چیز بهم ریختس ولی بازم خداروشکر

چرا نامعلوم اشکالی نداره شروع کن به نوشتن  و برنامه ریزی کن ، کنکورم و دانشگاه رفتن هم خوبه