2777
2789
من خیلی نگرانم همش میگم برای همه چی دیر شده  چیکار کنم با این فکر میدونی ن دیره ن ب موقع ی جور ...

من هم شاغلم هم‌متاهل و هم دانشجو دکترام یعنی تمام‌چیزی که شما تو فکرشی یا فکر میکنی بهش که خوبه بود امااا هرروز از خواب پامشیم به فکر چیزی هستم که ممکنه یک نفر دیگه رسیده باشه و من ندارم ...میخوام بهت بگم ذات انسان اینه ...هیچکس نمیتونه بگه دیره یا زود چون شرایط زندگی ما باهم یکسان نبوده و نه نشان موفقیت منه و نه نشان عدم موفقیت شما ...زندگی مسابقه نیست ...و راحت بگم شاید برمیگشتم عقب خیلی کارها که از نظر بقزه مثبته رو حتی انجام نمیدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا دانش آموز هستم و دارم تلاش میکنم برای درسو زندگیم و همینطور درحال تحقیق برای رشته ای که سال دیگ ...

خیلی تو سن خوبی هستی کلی از این سن به خوبی استفاده کن ، مثبت ۱۸ کلا تو نی نی سایت عادیه 🤣

خیلی تو سن خوبی هستی کلی از این سن به خوبی استفاده کن ، مثبت ۱۸ کلا تو نی نی سایت عادیه 🤣

ولی تو مغز من خیییییبییییییلییییی پیشرفته اس این مثبت هجدهه🤣

وقتی کار به دل و احساس بکشه💔...هرکسی خودش باید گلیمشو از آب بکشه🥺 
اخرای حاملگیمه،هنوز بلاتکلیفم برای انتخاب اسم بچه ها و بیمارستان از اینکه بعد زایمان آیا میتونم به ...

به سلامتی ان شاا.... امیدوارم هر دو سالم به دنیا بیان اگر تهران هستی بیمارستان صارم تو اکباتان خیلی خوبه من از نزدیک ترینام اونجا زایمان داشت ، اسمم وقت هست هنوز اونی که ب دلت میچسبه بزار

۲۵سالمه دارم مستقل میشم به گذشته فکر نمی کنم و در حال ساختن یه آینده ی موفق برای خودم هستم و تازگی ...

چ خوب مستقل شدن یکی از بهترین حسای دنیاس من هنوز نتونستم مستقل شم ولی دارم در مسیرش حرکت میکنم

من ٣١ سالمه دومي رو باردارم

توي اين فكرم كه ميتونم دوتا بچه رو باهم بزرگ كنم يا نه چون خيلي كسي كمك دستم نيست و بچه اولم بازيگوشه

و اينكه ميخوام همزمان با بچه داري يكار مفيد ديگه هم انجام بدم مثلا زبانم رو كامل كنم يا يه كار اينترنتي انجام بدم كه زمانش دست خودم باشه .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
عین یه برگم که به یه درخت تنومند وصله .فکر ایندم و شغلم .دوست دارم دیرازدواج کنم اما دوستام اکثرا تو ...

دقیقا منم اینجوریم همه ی دوستام تو رابطه و ازدواجن ولی من دارم برای خودم تلاش می‌کنم نمیگم خیلی ولی دارم تا حدی تلاش می‌کنم رابطه خوبه نمیگم بده ولی رابطه ی خوب که انرری وقتتو نگیر و بهت صدمه نزن با ی ادم درس ، دُرُس برای تو 

چ خوب مستقل شدن یکی از بهترین حسای دنیاس من هنوز نتونستم مستقل شم ولی دارم در مسیرش حرکت میکنم

البته اگه مامانم اجازه بده می خوام کلا یه خونه ی جدا بگیرم می دونم که اجازه نمیده قراره کلی گریه زاری راه بندازه خدا کمکم کنه شما هم قدم های اول رو برداشتید مطمئنم شما هم قراره مستقل بشید

من بعد یه سری اتفاق ها و شکست ها(تحصیلی و.مادی.)دیگه اون آدم سابق نشدم هرکاری میکنم همون شرایط رو نم ...

اصلا اشکالی نداره همه ما همه ی این چیزا رو تجربه میکنیم و ی روزایی حتی ماه ها مودمون پایینه منم کلی شکست و اتفاق بد داشتم که بهشون فکر میکنم چشمام پر اشک میشه ولی اگر الان تسلیم شیم و دیگه ادامه ندیم زمان بگذره بدترمیشه ،بنویس نوشتن خیلی کمک کنندس برنامه ی روزانه و ....کم کم اجراش کن 

البته اگه مامانم اجازه بده می خوام کلا یه خونه ی جدا بگیرم می دونم که اجازه نمیده قراره کلی گریه زار ...

مسیر خیلی راحتی نیست ولی انجام دادنش اگر با فکر باشه واقعا خیلی خوب و سازندس ، اره خوب بالاخره مادره و دوس داره نزدیک عزیزش باشه ولی اینم حقه که مستقل بشی و ....

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که

عزیزمی♥

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻