2777
2789

من الان کارشناسیم رو تموم کردم و دنبال کارم با رشته ی دانشگاهیم هم تقریبا نمیشه کار خوبی پیدا کرد دارم دوباره ی چیزایی یاد میگیرم برای خودم ولی کلاس نرفتم باید چندتا چیز یاد بگیرم از طرفی نزدیک ۲۶ سالگیم هست و ناراحتم از اینکه چرا تا الان هیچ کاری نکردم و رو هوام و ذهنم خیلی شلوغ شده و اینکه تا این سن با هیچ پسری تو رابطه نبودم و بیشتر به فکر زندگی خودم بودم ب هر کسی هم که میگم باورش نمیشه ظاهرمم معمولیه نه با حجاب ن بی حجاب اینا ی گوشه ای از افکار منه همین الان شماها به چی فکر میکنید و باید چیکار کنید و چیکارا میکنید برای زندگیتون 

یعنی بگم فکرامو🤐🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

۱۹ ساله

یک ازدواج و رابطه ی نامعلوم

پشت کنکوری

همه چیز بهم ریختس

ولی بازم خداروشکر

لیلی من   مستانه ی چشمان توام ...             تو مرگ دلم را ببین و برو  چو طوفان سختی به شاخه ی غم  گل هستی ام را بچین و برو....      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم‌کارشناسی رو تموم میکنم در حال یاد گرفتن یه زبان جدیدم .

وارد یه رابطه احساسی شدم ولی غرورم اجازه نمیده به طرفم ابراز کنم .

دیگه اینکه تصمیم دارم تا دو سال دیگه از ایران برم ، البته این به یه ازمون بستگی داره

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
اره بگو ی کوچولوشو و اونایی که بیشتر درگیر کرده فکرتو

کاش میشد😪

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۱۹ ساله یک ازدواج و رابطه ی نامعلوم پشت کنکوری همه چیز بهم ریختس ولی بازم خداروشکر

چرا نامعلوم اشکالی نداره شروع کن به نوشتن  و برنامه ریزی کن ، کنکورم و دانشگاه رفتن هم خوبه