2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
الان خوبه عروستون پس فردا بیاد بگه ریدم. دهن خانواده شوهر

حتما یه ظلمایی ازشون دیدم ک اینجوری میگم

میگن تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منک نمیخام عروسی بگیرم‌اوما اصرار ب عروسی دارن ک بگیرن

عزیزم قبول نکن باهمسرت صحبت کن برید یه مسافدت و برگردین شام بدین تو رستوران ،کادوهاتو جمع کن 

میدونی چقدر هزینه عروسی میشه اول زندگیتون یه خرج گنده میشه رو دستتون

خیلی دوس دارن خودشون هزینه کنن عروسی بگیرن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

از نظر من درست نیست خانواده ها خرج عروس داماد رو بدن حالا اکر خواستن کمکی کنن لطف کردن ولی چیزی وظیفشون نیس و حقشون وقیح خطاب شدن نیس 

گفتم از نظظظظظظظر من کاری به رسم و رسوم ندارم قورتم ندید لطفا 

حتما یه ظلمایی ازشون دیدم ک اینجوری میگم میگن تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن

دین جمله چرت ترین جمله ای که شنیدم چون معمولا ادمایی که کار بد یا اشتباهی انجام دادن فقط فقط فقط برای توجیه کارشون میگن

عزیزم فک کردی چرا پسردار میشن خوشحال میشن واسه همین چیزاس دیگه ....دختر خرج داره 😏 ....الهی بمیرم ب ...

مادرشوهرم تیکه مینداخت مامانت بخاری نگرفته 

بدبخت رفت مدل جدید خرید اورد گذاشت خونه

من بعد ازدواح ک رفتم خونم تا دوسال خوانواده شوهرم نیومدن خونمون

اینجا تا میایم یکم بگیم خالی شیم قضاوت گرا سریع میان

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دین جمله چرت ترین جمله ای که شنیدم چون معمولا ادمایی که کار بد یا اشتباهی انجام دادن فقط فقط فقط برا ...

باشه 

من هرچی دوس داشته باشم تایپ میکنم🤍

هی میگن وظیفشون نیستت وظیفه خانواده پسر فقط پس انداختنه همین ؟  پس غلط میکنن میرن خواستگاری ق ...

والا بخدا همین دیگه ینی بابای من واس جهزیم‌دهنش سرویس شد هیچییی نگفت خب ۱۵۰تومن جهزیم شد بااینک من حتی واقا اون چیزایی ک لازم بوده رو خریدم فقد چون الان همه چی گرونه براخانوادها سخته اما توقع اینک اونام کمک پسرشون کنن حداقل کاری کنن عروسیه اونم با۵۰تومن جم میشه چون من ن تالار بزرگ رفتم ن‌باغ خاستم ن خیلیییییییی چیزای دیگ سطح پایین خاستم ازشون اما همونم انجام نمیدن خب زوره مادرشوهر برداره بمامان من بگه وظیفتونه سرویس طلا بخرین برادختون زورم میاد

هی میگن وظیفشون نیستت وظیفه خانواده پسر فقط پس انداختنه همین ؟  پس غلط میکنن میرن خواستگاری ق ...

حق

خب شما شاغل نیستی بجاش پدرت لطف کرده داده وگرنه پول داشتی خودت جهیزیه میخریدی پسرم عروسی و طلا و .. ...

عزیزم من 5 سال شاغل بودم کارکردم خوبم پس انداز کردم شد 60 میلیون 

یعنی 5 سال کارکردنم شد 60 میلیون . 60 میلیون چی میدن ؟ اگر بابام نبود میشد مگه ؟

یه حرفایی میزنین بخدا . همین شماهاااااا همین امثال شماها یه دختری ببینید که خودش جاهاز خریده ولی کم خریده پشتش چرت و پرت میگین 

بس کنید بس کنید شعار دادن رو خواهشا 

ازدواج دیکه مثه قدیم نیست 

باااااااااااااااااااااااااااااااااااید خانواده ها کمک کنن 

اگر نمیتونن خواهشا خواستگاری نرن دختر دیگه رو بدبخت نکنن 

والا ما مثه اونا نیستیم که فقط پس بندازیم به فکر اینده و زندگیش نباشیم

عزیزم قبول نکن باهمسرت صحبت کن برید یه مسافدت و برگردین شام بدین تو رستوران ،کادوهاتو جمع کن  ...

دقیقا منم همینو گفتم جانم

ولی میگن ن‌پسراوله مارفتیم همه جا خرج وپول دادیم بایدمردم جبران کنن بخاطرهمین ناراحتم ک کمک نمیکنن دیگه

مادرشوهرم تیکه مینداخت مامانت بخاری نگرفته  بدبخت رفت مدل جدید خرید اورد گذاشت خونه من بعد از ...

خب شما اشتباه کردی ک گذاشتی  مادرت بخاری بگیره ....به درک که عروس به کامشون نیس و به نظرشون به دردنخوره ....ادم باید تواین دوره زمونه خرخودشو برونه و هرکاری میخواد و صلاح میدونه انجام بده .....انشاالله سرهمین مادرشوهرا ی داماد بیاد ک خانوادشون دهن دخترشون را سرویس کنه ببینم دلشون نمیسوزه ....(البته بیشترشون شانس دارن ازداماد😐) 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
والا بخدا همین دیگه ینی بابای من واس جهزیم‌دهنش سرویس شد هیچییی نگفت خب ۱۵۰تومن جهزیم شد بااینک من ح ...

میدونم چی میگی من دقیقا درکت میکنم 

اینا رو ولش کن  اینا همون خانواده شوهرن یا خیلی قدیما ازدواج کردن نمیدونن یه دختر شاغل هم بدون کمک باباش نمیتونه خودش تنهایی جاهاز بده 

یه مصرف کننده هستن که شانس اوردن تو ارزونی یکی گرفتتشون 

ایشالا سر خودشون و دختراشون بیاد به حق فاطمه ی زهرا که اینقد نگن وظیفه نیست و فلان