2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
عزیزم من 5 سال شاغل بودم کارکردم خوبم پس انداز کردم شد 60 میلیون  یعنی 5 سال کارکردنم شد 60 می ...

بخدا چرت وپرت میگن بعضیا مگ میشه الان خرید چیزی من ی ماشین لباسشویی الان خریدم ۱۱تومن مامان بابای منم روگنج ننشتن والا بد اینا پسردارن عرضه ندارن ۵۰تومن ی عروسی بگیرن ۵۰یملیون الان پولی نیست خوبه من توقع بالایی نداشنم

عین بدبختا زندگی میکنن  شوهرم اگ کارمند نمیبود اینا عرضه عروسی گرفتن نداشتن دلشون خوشه عروسی پس ...

نگران نباش بقیه هم همینن شوهر منم پسر اول بود خودش عروسی گرفت خودش جنسای جهازو گرفت حتی اونا پاگشا هم ندادن تا حالا یه جوراب هم نگرفتن کل پول وام رو همسرم داره میده وقتی حقوق میگیریم قسط ها رو که میدیم کلا برامون میمونه ۹۰۰ تومن تازه توقع دارن برای اونا هم خرج کنیم خدا لعنتش کنه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لفظ قشنگی نیس وقیح ولی حالاکه استفاده کردی،بایدبگم وقیح شمایی بااین توقعات بی جا....شوهرت جوونه کارکنه خرج عروسی شو بده،اززن وحردمیانسال چ انتظاری داری؟؟همینکه تااینجارسوندن کافیه....پول میکاپ توروچرابدن؟؟خب نداری نکن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
عزیزم من 5 سال شاغل بودم کارکردم خوبم پس انداز کردم شد 60 میلیون  یعنی 5 سال کارکردنم شد 60 می ...

منم شاعل بودم خودم جهيزيه خریدم 

خب کمتر بخرید مجبور نیستید آنقدر خودتونو توی فشار بزارید 

امثال شما امثال شما راه ننداز خانم 

من هیچوقت به جهيزيه هیچ خانمی حرفی نزدم چون خودم خانمم

شما میخوای دهن جاری و خواهرشوهر ببندی و پز بدی خودتو تحت فشار میزاری 

بله خانواده ها لطف میکنن میدن چه خانواده دختر چه خانواده پسر 

من نمیگم ندن بدن در حد توانشان نه اینکه بیان اینجا همه رو به فحش بکشید 

خودتونم تلاش کنید

خب شما اشتباه کردی ک گذاشتی  مادرت بخاری بگیره ....به درک که عروس به کامشون نیس و به نظرشون به ...

هعی چی بگم

نه عیدی نه یلدایی نه عید قربون هیچی نیوردن

خدارو هزار مرتبه شکر شوهرم خوبه دیگه مهم نیست برام ک شعور ندارن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نسل بچهای ما خیلی خوب و بهتره برای خودشون و عروس ودامادهامون... چون همه یک یا دوبچه دارن و مسئولیت پذیرن درمقابلشون ....من خودم بااینکه خدا بهم بچه نداده چندین ساله ولی همه تلاشمو کردم ی چی برای بچهای نداشتم بذارم ک نخوان اذیت بشن به جوونی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
میدونم چی میگی من دقیقا درکت میکنم  اینا رو ولش کن  اینا همون خانواده شوهرن یا خیلی قدیما ...

اره من بشوهرم میگم یدونه بچه خدابهم بده ولی حداقل اونقد ساپورتش کنم تاوقتی ازدواج کرد ک دیگ حس نکنه پشتیبانی نداره و فشار‌روش زیاد باشه

سرهمین کمک نکردنا شوهرم انقدفشار‌روش زیادبود ک تورابطه مام حتی تاثیر گذاشته بودوسخته واقا سخته اول زندگی بخای ایهمه وام و قسط بدی از زندگی خیری میبینی مگ‌دوروز دیگ بچم بیاد ک دیگ هیچی تواین‌گرونی

ببخشيد خانواده پسر بره خاستگاري يعني تعهد داده كه خرج عروسي رو بده؟يا اگر هر خانواده اي پاشن برن خاستگاري وظيفشونه هزينه هاي عزوسي رو بدن چون رفتن خواستگاري؟خوب پس هر كي اومد خونتون خاستگاري بهشون همينها رو بگيد حون ممكنه يه خانواده اي مثل ما باشن و همچين چيزهاي بينشون نباشه ما ميريم براي پسر خاستگاري اما تعهد نميديم كه براش عروسي بگيريم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزیزم لفظ قشنگی نیس وقیح ولی حالاکه استفاده کردی،بایدبگم وقیح شمایی بااین توقعات بی جا....شوهرت جوون ...

توقع بیجانیست وقتی خانواده من برام اینهمه جهزیه کردن اونا وظیفشونو کمکی بکنن ب پسرشون 

اتفاقا توقعم کم بوده وگرن میتونسم باغ و هزارتا بریز بپاش کنم ولی نکردم شمام بجای قضاوت بیجا اول بدون بد حرف بزن

مگه قراره کادو هاشون هم بردارین؟😳

ن قرار نیست کلی گفتم، تو رسم ما پول میدن اونم اینکه پول رو میدن به پدر عروس و پدر داماد. اگه پدر عروس و پدر داماد مخصوصا پدر عروس پولو هم به عروس و داماد ندن مشکلی نیست چون حتمنی وجود نداره دلبخواهی.اگه بدن خوشحال میشن  

اگرم پولو ندن اینجوری نیست که عروس و داماد ناراحت بشن

رسم ما دیگه اینجوریه

۹۰ درصد پسرا خودشون عروسی میگیرن و خرج و مخارج عروسی با خودشون 

میدونم چی میگی من دقیقا درکت میکنم  اینا رو ولش کن  اینا همون خانواده شوهرن یا خیلی قدیما ...

هر خانومي كه اينجاست اگر خانواده شوهر هستش خودش هم عروس هست مگه ميشه فقط عروس بود يا فقط خانواده شوهر

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منم شاعل بودم خودم جهيزيه خریدم  خب کمتر بخرید مجبور نیستید آنقدر خودتونو توی فشار بزارید  ...

شما کی ازدواج کردی ؟ 

من اقلام ضروری رو خریدم فقط خیلی بیشتر از 60 تومن شد من تازه امسال رفتم سر خونه زندگیم امکان نداره با 60 تومن جاهاز خرید یعنی امکان نداره 

کل وسایلم ما خریدیم داماد نخرید چیزی 

شما بس کن خواهشا 

من اصلا با حرف مردم هیچوقت کار ندارم ولی میدونم چرت و پرت میگن و امثال یاوه گویان زیادن واسه همین کسیو تو خونم راه ندادم تا موقع عید دعوتشون کنم . البته مادرشوهرم اومد ولی اصلا به فکر چشم دراوردن نبودم ./ وسایل بزرگ رو ایرانی خریدم اونا شد 60 تومن فقط ! فقط چند قلم تی وی و یخچال و لباسشویی و گاز شد 60 تومن ایرانی خریدم همشو وقیمت مناسب خریدم 

وقتی از چیزی خبر نداری و قضاوت میکنی مشخصه از همون قماشی 

روز بخیر 

توقع بیجانیست وقتی خانواده من برام اینهمه جهزیه کردن اونا وظیفشونو کمکی بکنن ب پسرشون  اتفاقا ...

خوشگلم وقتی داری اینجاتاپیک میزنی منتظرهرنوع نظر از هر زاویه دیدی باش،ماهم طبق نوشته خودت نظرمیدیم،چیزبیشتری ننوشتی که....بعدم خانواده ات خریدن لطف کردن خداپدرت وحفظ کنه وظیفه اشون نبوده هدیه دادن،،اونانمیدن دلشون نمیخواد زوری که نیست، خانواده ات بخاطردخترشون دادن ن بخاطراونا پس منتی سرشون نیس

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
شما کی ازدواج کردی ؟  من اقلام ضروری رو خریدم فقط خیلی بیشتر از 60 تومن شد من تازه امسال رفتم ...

همین بخدا من رفتم باشوهرم ی یخچال برداش ۱۵تومن ینی فک کن‌پایین ترین قیمتو برداشتم ک روش حتی فشار نیاد