2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
منم همینطور حتی خرید عروسی هم نداشتم

ما رفتیم خرید عروسی همه دخترا وداماداشون هم اومد با وامی که می‌خواستیم  واسه من خرید کنیم داماد واسه خودشون پیراهن واسه دخترا ونوه هاشون هم کفش مجلسی خریدن

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته هزینه ازدواج پسر رو پدر مادرش باید بدن؟این یه لطفه که هرکی دلش بخاد به بچش میکنه.این قوانین الکی رو از خودتو در نکنید

میخاد ازدواج کنه باید فکر همه جارو کنه زن بگیره نداره صبر کنه پولدار شد طبق توقع خودش و زنش مراسم بگیره

خواهرعزیزم من پسرم،خواهرم اگه خانواده همسرت میتونن این کارهارو کنن و نمیکنن بله ناراحتی هم داره ولی اگه در حد توانشون نیست قطعا ناراحتیت بی مورده،وخداروشکر کن که همسرخوبی داری چون معلومه داره تمام تلاششو میکنه،موفق وعاقبت به خیر بشید..

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983
مهم خودتو شوهرتین ولشون کن  سلامت باشهه شوهرن و دستش درد نکنه که همه کاری برات میکنه  می ...

فداتشم من مرسی🌹میترسم خب اول زندگی همش پول وام بدیم ادم اول زندگی نیاز داره خوش بگذرونه ن اینک فکر پول دادن وامو وپول کم اوردن باشه

خیلی حال کردم از ریدنت  پوکیدمم از خنده

یادم میوفته میخام برم یه خودشون بگم☹

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نمی شه عروسی نگیری؟ من خودم اصلا راضی نبودم عروسی بگیریم، ولی به اصرار خانواده شوهرم  گرفتیم و تا پنج سال قسط اون یک شب رو دادیم. هنوز از عروسیم متنفرم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام