2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
شوهرت تو زن میگیره یکی دیگه چرا هزینشو بده.

کمک خوبه ولی خیلیا دیدم اصلا رسم ندارن عروسی پسر بگیرن حتی اگه دارا هم باشن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

حالا فکر کن ن برام یلدایی اوردن ن عید قربان ن سرویس طلا گرفتن عروسی شوهرم گرفت حتی وسیله هایی ک برای عروس برمیدارن شوهرم گرف ی سرویس نقره برا عروسیم گرفت با سه تام النگو‌طلا هیچ کاریو خانواده شوهرم نکردن تازه پول رونماممون میخواستن ب شوهرم گفتم خفت میکنم بدی پول داد ب من بابامم کمک کرد زمین خریدیم سال ۹۷ ک الان پول اون زمین خیلیه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس منم نگرفتن ولی واس عروسی میخام دهنشونو سرویس کنم

والا ماهم وام گرفتیم عروسی کردیم دفترچه وام دست اونا بود شوهرم قسط وام رو میداد اونا میریختن اگه ۳۰۰میدادیم ۱۵۰ میریختن 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
شوهر منم خودش عروسی گرفت  خودش طلا خربد خودش وسیله خونه گرفت  خودش خونه گرفت  دری ...

دقیقاااااا پس اگ وظیفه پدرمادر داماد نیست وظیفه پدرمادر منم نیست جهیزیه برام بخرن

وا خب خداروشکر شوهرت کارمندن خودش عروسی میگیره. دیگه پس کی بگیرع .تو هم جهیزیه ندادی تو بیشتر کارشوه ...

عزیزم من جهزیم کامله همه چیز برام خریدن خانوادم ولی وسایلی ک مرد باید میخربده رو خوده شوهرم خریده 

مهم خودتو شوهرتین ولشون کن 

سلامت باشهه شوهرن و دستش درد نکنه که همه کاری برات میکنه 

میدونم درکت میکنم ناراحتیت زیاده ولی همین که شوهرت انقدر دوست داره بسه

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977