2777
2789

پسرم چند روز پیش که از دسشویی درومد میخواس بیاد اتاق یه لحظه بهت زده برگشت سمت حال رو نگاه کرد بعد با وحشت پرید اتاق 

پسرم ۱۱ سالشه و باید بگم اصلا اهل دروغ نیس و اگرهم دروغ بگه من کاملا متوجه میشم 

میگه مامان ینفر بود به چه بلندی وسط حال طوری که سرش به سقف رسیده بود و باز هم یکم خم شده بود و یه چیزی مث شنل سفید انداخته بود رو سرش کاملا صاف و بدون چروک و تا دو وجب بالای قوزک پا بود لباسش و پاهاش عین پای مرغ ۳تایی بود و بند انگشتا کلفت  و ساق پا خیلی نازک بود 

میگه چشلش ریز بود ولی دهنش بزرگ و دوتا دندون بغلش بیرون زده بود و از نیم رخ بمن نگاه میکرد و یه لبخند کریح بهم زد 

هرچی میگم توهم بوده میگه نه بخدا من دیدمش 

من واضح ندیدم یک سیاهی ک رد میشد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بچه بودم یه چیزایی دیده بودم...ولی اینشکل نبود..‌.

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

توهم نزده . یا یکی ترسوندتش مثلا یه شکلی چیزی انداخته از پنجره و... داخل خونه که اونطوری دیده شه . 

یا واقعا جن دیده . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .