2777
2789
عنوان

بنظرتون قطع ارتباط کنم یا نه

310 بازدید | 37 پست

بچه ها رفیقم چن روز پیش اومد خونمون، نشستم پیش هم، بعد من ناخن کاشتم نگاشون میکرد میگفت وایییی، چقد زشته واقعا بد سلیقه ای این چیه کاشتی اصلا بهت نمیاد خیلی خیلییی زشته، من هیچی نگفتم گذشت و گذشت من یه لباس بلند خریدم عکسشو بهش نشون دادم( مث کت و دامنه ابرو بادیه) میگه واییی خیلی زشته واقعا لباس زشته اصلا این چیه؟ با یه لحنی که داره مسخره میکنه میگه  واقعا قشنگ نیست سلیقه نداری😑🤌، اینا همه به کنار برگشته به خودم میگه فلانی که فانیلته از تو خیلی خوشگل تره تو اصلا قشنگ نیستی، اصلا من ازش نظرم نپرسیدم که این حرفارو میزد! خودش با خودش ازم ایراد میگرفت

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

حسوده و دنبال خراب کردن توئه 

من باشم تا جایی که میتونم دوری میکنم

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

حسوده و دنبال خراب کردن توئه من باشم تا جایی که میتونم دوری میکنم

منم چنین حسی داشتم، بنظر خودمم ازش تا حد ممکن دوری کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐اینطور ادما جایی توو زندگی ندارن.میخوان اعتماد به نفس طرف مقابلشون بیارن پایین.درصورتی که بهتره خو ...

حرف قشنگی زدی عزیزم، تازه اینا گوشه ای از حرفاش بود

تربیت درستی تو خوانواده اش نشدهحرف زدن بلد نیستبه مدت طولانی فعلا کاتش کن،شاید بعدها آدم شد

یعنی من لال شده بودم به احترام این چند سال دوستیمون و اینکه اون الان مهمونه چیزی نگفتم 

ممنونم ازت عزیزم.دوری کن.چون اینطور ادما فقط انرژی منفی میدن..ادمو ناراحت میکنن.

فداتشم، واقعا قلبم شکست با حرفاش اونروز

بببخشید می پرسم اگه واسه یه نفر مناسبت های مختلف پیام تبریک بدیم به نظر شما کار بدیه

بستگی داره باهات صمیمی باشه یا نه عزیزم