2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودم تو که دندون میاری پزشکی و دارو و فیزیو هم میاری ببین کدوم رو دوست داری

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من علاقه هم نداشتم با کله میرفتم الان پرستیژ و پول برای من اولویته تا علاقه😂

دقیقااا من به هر شغلی که پول توش باشه علاقه دارم 😍

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

یه چیزی بگم؟ راستش با صحبت و خوندن متن بقیه متوجه نمیشید واقعا علاقه دارید یا نه

مثلا من فکر می کردم عاشق مهندسی پزشکیم ولی وقتی رفتم از نزدیک دیدم باید دستگاه تعمیر کنی و تعمیرکار بیمارستان بشی نه این که قلب مصنوعی تولید کنی، بی خیالش شدم

برعکس دیدم چقدر کار مهندس معمار جذابه برام و منی که فکر می کردم از ساختمون سازی بدم میاد عاشقش شدم

بنظرم شما هم برید خودتون رو توی محیط قرار بدید

به خدا الان زندگی رو انگشت پول میچرخهشما در روز چندتا تاپیک میبینی که مردم مشکل مالی دارن

اصلا پول نباشه آدم هیچ کاری نمیتونه بکنه 

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792