2777
2789

خب ازمايش دادم و بتام منفي شد 

صبح هم دو تا بي بي چك زدم كه خراب بودن جفتشون و اصلا خط ننداختن

اين بتا هم منفي شد و جنين فريز ندارم 

دوباره روز از نو روزي از نو 

بايد تخمك اهدايي بگيرم و جنين فريز كنم و دو ماه به بعد كه شد براي بار سوم انتقال بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كمبود ذخيره تخمدان و بسته بودن لوله رحمي 

ذخیره تخمدانتو با اصلاح سبک ببر بالا... یه لولت هم باز باشه کافیه. تنبلی. داری؟  فولیکولات چجورن ؟ تخمکات خوبن؟

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
كمبود ذخيره تخمدان و بسته بودن لوله رحمي 

اصلاح سبک زندگی به گفته فلوراتاجیک خیلی با ذخیره صفر با این روش در عرض سه ماه ذخیره شون اومده بالا 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
ذخیره تخمدانتو با اصلاح سبک ببر بالا... یه لولت هم باز باشه کافیه. تنبلی. داری؟  فولیکولات چجور ...

اصلاح سبك چه جوريه ؟اخه چهل سالمه وقتي ندارم براي درمان طولاني 

اصلاح سبک زندگی به گفته فلوراتاجیک خیلی با ذخیره صفر با این روش در عرض سه ماه ذخیره شون اومده بالا&n ...

من سه دوره خواستن از خودم تخمك بگيرن با كلي دارو نشد كه نشد يه تخمك هم به پانكچر نرسيد 

دو دوره اهدايي گرفتم 

اصلاح سبک زندگی به گفته فلوراتاجیک خیلی با ذخیره صفر با این روش در عرض سه ماه ذخیره شون اومده بالا&n ...

زنگ زدم مركز كه جوابم منفي شده ميگه داروهات  رو ادامه بده و سه روز بعد دوباره ازمايش بده