2777
2789

بچها من میخوام یواشکی برم خارج از شهر با اتوبوس یا هواپیما درعرض ۴ ۵ ساعتم برگردم بنظرتون شدنی هس؟ قصد دیدن کسیو ندارم فقط بابت گشتن و هیجانش😑

میترسم ماشین پیدانشه وقت برگشت گیر آدم ناباب بیفتم😐

نمیشه گف نشدنیه ولی خب ریسکه بسته ب شانسته یهو دیدی ی اشنای خودشیرین اومد گفت سلام فلانی 🤣

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من انجام نده به استرسی که داری نمی‌ارزه 

اگر هم اصرار داری به رفتن بلیط رفت و برگشت بگیر که خیالت راحت باشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
از نظر من انجام نده به استرسی که داری نمی‌ارزه  اگر هم اصرار داری به رفتن بلیط رفت و برگشت بگی ...

اخه اونجایی که اول درنظر دارم نیاز به هواپیمانداره بااسنپ هم میشه رفت ولی برگشتشو نمیدونم‌راننده باشه یانه

من این ریسک رو نمیکنم

چون اگر اتفاقی بیفته و نیاز باشه خانواده باخبر بشن

همه اعتمادشون از دست میره حالا بیا و ثابت کن تنها بودم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭