2777
2789

چه محصولی خریدین

یا خونگی باشه

من موهای معمولی دارم که یکم از ساقه ها خشک و نازک سبک

موهامم بلند

ممنون میشم از یه روشی، محصولی یا هر چیز خوب دیگه سراغ دارین بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط تو بچگی از روغن مار اصل استفادع میکردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چقد خوب الان موهات پر پشته؟در صورتی که ارثی نیست؟ از کجا میشه تهیه کرد اصلشو؟

یسری سایتا یا روغن گیری معنبر 

من موهام ابریشمیع برا همین پره اما خب ن خیلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من همیشه موخوره داشتم قسمت های آسیب دیده رو کوتاه کردم بعد از هر بار حمام دو پاف روغن آرگان میزنم مارک پنتن و دیگه خدا رو شکر هیچ موخوره ای نزد

ماسک ماست یه زرده تخم مرغ و کمی روغن زیتون هم موها رو خیلی نرم و ابریشمی میکنه

یک ماه هر شب ژل آلوئه ورا روغن کرچ و روغن رزماری میزنم خشکی موهام رو به کل برطرف کرد بعدش تنبلی کردم هفته ای یک بار لازمه که طراوت رو به موها برگردونه

شربت تقویتی ایمیوناس هم خوب بود برام

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم