2777
2789
عنوان

ساکنین محله یوسف آباد

84 بازدید | 8 پست

https://survey.porsline.ir/s/XRqwBrC

ممنون میشم این پرسشنامه رو که مربوط به محله خودتون هستش برام پر کنید 

قطعا خوبی کارتون به خودتون برمیگرده 

اگرم کسی رو می‌شناسید که ساکن این محله است ممنون میشم لینک رو به اشتراک بذارید 

لطفا دریغ نکنید 👌

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرسازی🤦‍♀️

موفق باشی همکار آینده😁❤️ یه سری دیتا برای یوسف‌آباد داشتم فکر کنم برای پرسشنامه بدردت میخورد حیف اگه دو روز زودتر دیده بودم میتونستم بفرستم برات😂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
موفق باشی همکار آینده😁❤️ یه سری دیتا برای یوسف‌آباد داشتم فکر کنم برای پرسشنامه بدردت میخورد حیف اگ ...

نمیشه الان بفرستین؟ 

موفق باشی همکار آینده😁❤️ یه سری دیتا برای یوسف‌آباد داشتم فکر کنم برای پرسشنامه بدردت میخورد حیف اگ ...

مچکرم شما هم همین طور

نمیشه الان بفرستین؟ 

فردا برات نگاه میکنم از رو‌ سیستمم ببینم دارم همچنان یا نه عزیزم، نمیخواستم از توی آرشیو پاک کردم حالا امیدوارم کلا حذفشون نکرده باشم🥺

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
فردا برات نگاه میکنم از رو‌ سیستمم ببینم دارم همچنان یا نه عزیزم، نمیخواستم از توی آرشیو پاک کردم حا ...

وای خیلی ممنون 

انشاءالله که کامل پاک نشده باشه

بازم ممنون که جواب دادید🙏🌹