2777
2789
عنوان

سر کتاب

121 بازدید | 5 پست

کسایی که اعتقاد ندارن ن تاپیک رو بخونن و ن نظری بدن

بچه ها اگ خودتون یا کسی تو یزد رو میشناسین سر کتاب باز کنه بهم معرفی کنین ممنون

مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
عزیزم من شنیدم سر کتاب خیلی بده ،خیلی زیاد .میگن به محض اینکه این کارو بکنید در خونتون رو برای جن ها ...

عزیزم من یه ادم تحصیل کردم ب اصطلاح ولی ب خاطر داشتن جاریای بد ک متاسفانه از این کارا میکنن و چیزی پیدا کردم تو خونم مجبور شدم برم پیش دعا نویس یه ادمای بد میرن از این کارا میکنن و ما مجبوریم بریم پیش این ادما تا کارای همکاراشون رو باطل کنن

مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه ادم تحصیل کردم ب اصطلاح ولی ب خاطر داشتن جاریای بد ک متاسفانه از این کارا میکنن و چیزی پ ...

کاش میشد برات ویس که خانمه توضیح میدادرو میفرستادم . همه اینا رو توضیح داد و گفت حتی به خاطر باطل کردن هم دنبالش نرید فقط اگه دیدید با گلاب بشوریدش تا پاک بشه از اول هم که شروع به شستن میکنید بگید اعوذو بلله من الشیطان رجیم

کاش میشد برات ویس که خانمه توضیح میدادرو میفرستادم . همه اینا رو توضیح داد و گفت حتی به خاطر باطل کر ...

رو‌گلاب زیاد تاکید داشت میگفت این جنیان از صد فرسخی بوی گلاب نزدیک‌نمیان

رو‌گلاب زیاد تاکید داشت میگفت این جنیان از صد فرسخی بوی گلاب نزدیک‌نمیان

میپاشم دور خونم حتما ممنون بهم گفتی