کسایی که اعتقاد ندارن ن تاپیک رو بخونن و ن نظری بدن
بچه ها اگ خودتون یا کسی تو یزد رو میشناسین سر کتاب باز کنه بهم معرفی کنین ممنون
مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
عزیزم من شنیدم سر کتاب خیلی بده ،خیلی زیاد .میگن به محض اینکه این کارو بکنید در خونتون رو برای جن ها باز میکنید و بعدش یه عالمه مشکل و دردسر براتون به وحود میاد .
عزیزم من شنیدم سر کتاب خیلی بده ،خیلی زیاد .میگن به محض اینکه این کارو بکنید در خونتون رو برای جن ها ...
عزیزم من یه ادم تحصیل کردم ب اصطلاح ولی ب خاطر داشتن جاریای بد ک متاسفانه از این کارا میکنن و چیزی پیدا کردم تو خونم مجبور شدم برم پیش دعا نویس یه ادمای بد میرن از این کارا میکنن و ما مجبوریم بریم پیش این ادما تا کارای همکاراشون رو باطل کنن
مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
عزیزم من یه ادم تحصیل کردم ب اصطلاح ولی ب خاطر داشتن جاریای بد ک متاسفانه از این کارا میکنن و چیزی پ ...
کاش میشد برات ویس که خانمه توضیح میدادرو میفرستادم . همه اینا رو توضیح داد و گفت حتی به خاطر باطل کردن هم دنبالش نرید فقط اگه دیدید با گلاب بشوریدش تا پاک بشه از اول هم که شروع به شستن میکنید بگید اعوذو بلله من الشیطان رجیم
روگلاب زیاد تاکید داشت میگفت این جنیان از صد فرسخی بوی گلاب نزدیکنمیان
میپاشم دور خونم حتما ممنون بهم گفتی