2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 39 پست

اگر میدونسته ک باید انجام بده ولی انجام نمیداده کناهش گردنشه .... اما اگ نمیدونست وظیفه اش غسل کردنه  که گناهی نداره ....

از الان به بعد یادش بده غسل کنه ....

راستش من فکر میکنم زمان جاهلیت چون مردم حموم نمیرفتن  یا دیر به دیر میرفتن غسل واجب شد بهشون تا بدنشون پاک بشه  .... اما امروزه که اون بوگندوعه هم هفته ای دوبار رو حداقل حموم میره ....

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پرسیدم گفت بلدنبودم ک تو خوندن کتاب هم کوتاهی کردم یکمم تنبلی کرده انگار

یکم فراتر از یکم البته!

05132020
دفتر سوالات شرعی حرم امام رضا

بگید زنگ بزنن اینجا

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
یکم کوتاهی کرده.تنبلی کرده فک کنم یعنی الان نجسه؟؟؟

صد در صد ..

بهش بگو فعلا بره یه غسل حیض و غسل مربوط به رابطه رو انجام بده تا پاک بشه بعد دیگه کاملشو از یه حاج آقا بپرسه که نمازهاش و روزه هاش رو چیکار کنه 

فعلا همین به نظرم رسید ، فقط میدونم که اول باید غسل کنه تا حداقل پاک بشه بقیشو بپرسه 

اینکه چجوری باید قضای غسل و روزه هاشو به جا بیاره:نماز و روزه هاشو تا جایی که توان داره قضابه جا بیاره(بیاره چند تا ماه رمضون روزه هاش باطل بودن یا چند تا نماز صبحاش باطل بودن)، یدونه غسل انجام بده به نیت تمام غسلایی که انجام نداده کفایت میکنه 

اگر میدونسته ک باید انجام بده ولی انجام نمیداده کناهش گردنشه .... اما اگ نمیدونست وظیفه اش غسل کردنه ...

خود غسل یه ویژگیهایی داره که برای بدن مفیده ازطرفی پیش شرط خوندن  نماز اول غسل ووضو هستش وگرنه شما ۲۴ ساعت تو اب مثلا دریا باش ولی تا نیت غسل نکنی هنوز غسل به گردنته 

صد در صد .. بهش بگو فعلا بره یه غسل حیض و غسل مربوط به رابطه رو انجام بده تا پاک بشه بعد دیگه کاملش ...

پس اون غسل هایی ک موقع بعد زایمان باید میکرد ک نکرده رو چیکارکنه؟

بچه که غسل نداره . خودشم اگر تصمیم داره از این به بعد غسل کنه کافیه یه غسل به نیت «ما فی الذمه» برای تمام غسل هایی که تا الان نکرده؛ انجام بده. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد