2777
2789
عنوان

کاربر شاتوتم بیایین دلداریم بدین حالم خرابه فک نمیکردم تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 53 پست
طفلی شوهر من تو دعوا هربار بهش میگم کاش با فلانی ازدواج کرده بودم 😐 جدیدا هم میگم کاش زن دوستت شده ...

😐😕😕

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977

به نظرم داره همه جا جار میزنه بدیتو بعدشم ازت جداشه که شما مقصربودید میخواد بگه شما بدید

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا الان بهش چی پیام بدم

نمی‌دونم 

اگر واقعیت نیست که ایشون پارانویا داره و باید درمان بشه 

اونی که باید نگران بشه شمایی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نه والا فقط تو نامزدی بهم گفت چندتا خواستگار داشتی گفتم ی چندتایی داشتم ک یکی منو میخواست الان بهش چ ...

هیچ پیامی نده 

طلاق  بگیر راحت شو 

موقع طلاق  اینارو میگن دیگه 

خانواده  پسر میگن عروس خوب نبود  فلان بود 

خانواده دخترم راجب پسرع 

کی میاد بگه  کتک زدیم عروس رفت؟

مطمعن باش فامیلاشون اونارو‌میشناسن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
طفلی شوهر من تو دعوا هربار بهش میگم کاش با فلانی ازدواج کرده بودم 😐 جدیدا هم میگم کاش زن دوستت شده ...

برخوردش کافی نیست واقعا 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

چرا انقد خره:/

ابرو ی زنو شوهر ابروی جفتشونه خیلی باید طرف احمق باش ک به بادش بده اینجوری

شاید میخواد یه طوری ازت جدا شه ک مقصر تو باشی البته اینا همش حدسیات منه اخه ادم عاقل چرا باید همچین چیزاییو بگه

نمی‌دونم  اگر واقعیت نیست که ایشون پارانویا داره و باید درمان بشه  اونی که باید نگران بش ...

عزیزم میشه به منم کمک کنی تاپیکام هست حداقل یه نفرتون کمک کنن

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫