2777
2789
عنوان

خواستگاری که میگه طبعم سرده😐

514 بازدید | 16 پست

سلام...یه خاستگاری دارم میگه من طبعم سرده وهمش از من میپرسه تو طبعت چیه...میخواد بفهمه من از لحاظ مزاج جنسی چجوریم یا من توهن زدم؟

اصلا طبع غذا ربطی به مزاج جنسی داره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم نمیدونم طبع و مزاج جنسیم چیه ولی فک کنم گرمه نمیدونم چجوری باید تشخیص بدم

ولی بر فرض اگه من طبعم گرم و اون سرد باشه تو رابطه به مشکل میخوریم؟😐

روانی شدم از بس به این قضیه فک کردم..رومم نمیشه بپرسم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شاید منظورش همینه جنسی😂😂چطور روش شده اینو بگه.. شاید میخا از اول بگه ک زیاد اهل رابطه نیس بعدش نیای گله کنی😂😂😂

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

سلام گلم ما یه گروه تلگرام زنونه داریم اگه دوست داری بیا تا از تجربه های همدیگه استفاده کنیم ...

سلام عزیزم لینکت مشکل داره بازنمیشه...ولی کلا تلگرام سختمه چون فیلترشکنم کار نمیکنه 

اگر خودش صریح میگه سرده به مشکل من میخوری

فقط نامزد من نگفت و من افتادم تو این چاه.

مطمئن باش مهمه

چون فقط رابطه جنسی نیست حس پذیرفته شدنه,حس دوست داشتنی بودن.دریافت عشق و علاقه.

حیلی از ناراحتیها و دلخوری با رابطه زودتر حل میشه شاید اغراق به نظر بیاد اما واقعیته.

من اگه بودم جواب رد میدادم.

خب بگو سرد یا گرم بودن مهمه؟ببین چی میگه

ولی احتمالا منظورش همون رابطه هست عجیبه که اینو گفته اگر واقعا سرده ردش کن چون میگن مرد باید گرم باشه حتی اگر زن سرد باشه وگرنه زندگی تعادلشو از دست میده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اره شاید منظورش همینه جنسی😂😂چطور روش شده اینو بگه.. شاید میخا از اول بگه ک زیاد اهل رابطه نیس بعدش ...

اون کلا طبع غذاییشو گفته مگه طبع غذا به میل جنسی ربط داره؟؟میگم شاید من توهم زدم

اون کلا طبع غذاییشو گفته مگه طبع غذا به میل جنسی ربط داره؟؟میگم شاید من توهم زدم

نمیدونم والااااا...خب بپرس بگو منظورتون چی بوده...والا...تکلیفتو بدونی از همون اول

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️