2777
2789
شما هم به فکر باش عزیز ، دیر نشه

ن هنوز خودم ۲۰سالمه اونم ۲۵سالشه وقت داریم هنوز انشالله وضعمون خوب بشه یه خونه جدا اجاره کنیم دستمون پر بشه دخترم هم یکم بزرگتر بشه بعد انشالله ک خدا دوقلو نسیبم میکنه امین🙏🙏❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چرا نشه عزیز ولی چطوری 😅😂

وقتی پیام درخواست دوستیم اومد تو اعلان هات بزن رو پذیرش اونجوری قبول میشه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
آره چرا نشه عزیز ولی چطوری 😅😂

دوقلو هات چطورن؟ خونریزیت بند اومد ؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
[QUOTE=221724017]دوقلو هات چطورن؟ خونریزیت بند اومد ؟ [/QUOTE خداراشکر نه درد دارم نه لک و خون ، خو ...

دوقلو انقدر سخته که نگو مامان من پیر شد سر من و داداشم که دوقلو بودیم   منو آروم میکرد داداشم گریه میکرد 

داداشمو اروم میکرد من گریه میکردم 

داداشمو میخوابوند من بیدار میشدم 

منو میخوابوند داداشم بیدار میشد 

شیرش هم کم بود به دو تامون شیر خشک میداد

دوقلو انقدر سخته که نگو مامان من پیر شد سر من و داداشم که دوقلو بودیم   منو آروم میکرد داداشم ...

من حوصلم زیاده😁 ، خونم همیشه مهد کودکه اینقدر بچه های همسایه و دوستهای دخترم هستند ، همه میگفتن خدا باید به تو زیاد بچه بده 😂

حاملگی ش سخته خیلی ، بدنیا بیاد هستن کمک کنن

اره حاملگیش هم سخته  

من که یک قلو حامله بودم پدرم در اومد تا زاییدم    

سر زایمان همش خندم میومد   

حالا هم که حاملم باز هم زایمان در انتظارمه وایی  

ن هنوز خودم ۲۰سالمه اونم ۲۵سالشه وقت داریم هنوز انشالله وضعمون خوب بشه یه خونه جدا اجاره کنیم دستمون ...

سنت کمه عزیزم فکرکردم گفتی دختر ۴ ساله داری هم سن منی ، جوونین  خیلی وقت دارید

ن هنوز خودم ۲۰سالمه اونم ۲۵سالشه وقت داریم هنوز انشالله وضعمون خوب بشه یه خونه جدا اجاره کنیم دستمون ...

من ۱۶ ازدواج کردم ولی ۲۲ سالگی حامله شدم ، با شوهرت پایه باش به همه چی میرسید

اره حاملگیش هم سخته   من که یک قلو حامله بودم پدرم در اومد تا زاییدم     سر زایما ...

من با اینکه یکبار حامله بودم ولی برای این خیلی فرق داره انگار هیچی نمیدونم ، دکتر خندش گرفته بود میگفت مثلا یکبار زایمان داشتی😅