2777
2789
منم ۱۴سالگی نامزد کردیم ۱۵ ازدواج کردیم الان دخترم هم ۴ساله ۵ ماهشه چطوری پایه باشم میشه بگی

از نظر مالی سخت نگیر به شوهرت ،اگه مستاجری خونه ای در حد جیب شوهرت انتخاب کن ،خیلی کارها میشه کرد که شاید کوچیک باشه ولی بعدا میبینی چندقدم جلو میبرتت، شوهرم نظامیه بعد عروسی دوسال  با مادرشوهرم تنها زندگی کردم وشوهرم شهر دیگه بود وهفته ای یک روز میومد ، بعد تازه تونستیم خونه اجاره کنیم و برم پیش شوهرم ، اول یه خونه خوب گرفت دیدم خیلی پول پیش میخاد رفتیم یه خونه قدیمی گنبدی ۷۰ سال ساخت قبل، افتضاح بود ، چقدر عقرب کشتیم اونجا😂تا تونستیم کم کم خونه بگیریم وروبراه شیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها کسی میدونه امپول هیدروکسی پروژسترون که زدم ضرر میرسونه یا نه ؟ دوتا ۲۵۰ زدم هفته ۷و۸ حالا دکت ...

سلام عزیزم میگم خونریزی که کردی چجوری بود ؟ لخته لخته هم بود یا نه ؟ چند هفته بودی که خونریزی کردی ؟ 

سلام عزیزم میگم خونریزی که کردی چجوری بود ؟ لخته لخته هم بود یا نه ؟ چند هفته بودی که خونریزی کردی ؟ ...

نخ لخته نبود ، یه روز خونریزی قرمز روشن بود بعد قطع شد و تا ۱۵ روز لک قهوه ای بود ، سونو گفت هماتوم داری که یا دفع میشه یا جذب یا هم بزرگتر میشه و یک قل نمونه، ۷هفته خونریزی کردم ، قبلش بعضی وقتها ترشح قهوه ای بود فکر کردم لانه گزینه،  الان ۱۱ هفته شدم که استراحت‌  مطلق م

از نظر مالی سخت نگیر به شوهرت ،اگه مستاجری خونه ای در حد جیب شوهرت انتخاب کن ،خیلی کارها میشه کرد که ...

ن من کاری ندارم ک کم داشته باشه یا زیاد میسازم خودش هم میدونه شش ساله هیچوقت بهش گیر ندادم و درکش کردم ولی دلم میخواد دیگ بریم یه جای دیگ خونه اجاره کنیم از دست خانوادش خودمو نجات بدم بخدا خیلی اذیتم میکنن زندگیم ب گند کشوندن خیلی ذات بد هستن نخوبن هرچ احترام میزارم اونا ذاتشون نخوبه

عزیزم منم سه قلو باردارم لکه بینی مداوم دارم و قرص و شیاف و آمپول استفاده میکنم....یکی از جنینهارو باید کم کنم😞.البته هماتوم ظاهرا ندارم اما لکه بینی چرا هفته ۱۱ هستم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم منم سه قلو باردارم لکه بینی مداوم دارم و قرص و شیاف و آمپول استفاده میکنم....یکی از جنینهارو ب ...

سلام عزیز ، وای سه قلو 😆😍 الهی بگردم چندساله ای ، اولین بارداریه؟ کیسه آب جدا دارن ؟

ن من کاری ندارم ک کم داشته باشه یا زیاد میسازم خودش هم میدونه شش ساله هیچوقت بهش گیر ندادم و درکش کر ...

خداروشکر خانواده شوهر من خیلی مهربونن همشون ولی دیدم مثل تو که تحمل شون تموم شده ،راست میگی این خیلی سخته، مادربزرگ منم تا من مدرسه میرفتم با ما بودن هرروز دعوا بود

عزیزم منم سه قلو باردارم لکه بینی مداوم دارم و قرص و شیاف و آمپول استفاده میکنم....یکی از جنینهارو ب ...

توی سونو که هماتوم دیده نشده اگه پس لک بینی فقط بخاطر سه تا بودن جنین و جفت هست که اگه یکم استراحت کنی و پاتو بالا بدی جفت بالا ثابت میشه و لک نمیبنی،  مگه اینکه دلیل پزشکی دیگه داشته باشه، حتما با چنتا دکتر مشورت کن