الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرص رهاکین نخور ، من یه هفته ازش خوردم پریودم عقب بیافته برای امتحان ، روانی شدم حمله های شدید پانیک بهم دست میداد ، از اون موقع به بعد شاید باورت نشه ولی دیگه ادم سابق نشدم
استرس، بارداری،مشکلات هورمونی، این واکسنای کرونا که واسه همه تنبلی تخمدان آورده، کیست تخمدان، ..یک بی بی چک بذار اگه باردارنبودی اویشن و بارهنگ وگل گاو زبون واین مدل دمنوشای پریود آور دم کن بخور، یکم پیاده روی کن استرست کم شه، پریود میشی، نشدی برو دکتر هم سونوگرافی مینویسه هم احتمالا امپول پروژسترون تا زود پریود شی
عزیزم من اصلا س ک س نداشتم بخوام باردار باشم همیشه چکاب میکنم عالیه همه چیز اولین باره دارم دارو اعص ...
عزیزم منکه مجرد متاهلت رونمیدونم، اگرهم متاهلی خب جسارت نمیکنم در مورد رابطه تون بپرسم، به طور کلی احتمالات تاخیر پریود روگفتم یکیش بارداریه، اما اگه اولین باره عقب میفته وداروی اعصابم میخورید احتمالا یا بخاطر استرسه یا دارو
اگه منظورت از رهاکین قرص پروژسترونه بعد ازقطع این قرص دو روز تا ده روز زمان میبره پریود شین