2777
2789

پریود نمیشم بنظرتون دلیلش قرص رهاکین واعصابه؟؟؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل که خیلی داره 

استرس، بارداری،مشکلات هورمونی، این واکسنای کرونا که واسه همه تنبلی تخمدان آورده، کیست تخمدان، ..یک بی بی چک بذار اگه باردارنبودی اویشن و بارهنگ وگل گاو زبون واین مدل دمنوشای پریود آور دم کن بخور، یکم پیاده روی کن استرست کم شه، پریود میشی، نشدی برو دکتر هم سونوگرافی مینویسه هم احتمالا امپول پروژسترون تا زود پریود شی

در مورد رهاکین اطلاع ندارم ولی میدونم بعضی از داروهای روانپزشکی روی پریود و زمانش اثر میذارن.

برای خودمم پیش اومده این قضیه. 

اما تأخیر در پریود ممکنه به دلایل دیگه ای هم اتفاق بیفته. 

از جمله استرس

قرص رهاکین نخور ، من یه هفته ازش خوردم پریودم عقب بیافته برای امتحان ، روانی شدم حمله های شدید پانیک ...

یعنی عقب میندازه عزیزم من قبل این قرص دچار پانیک شدم بنظرت برا همینه پریود نمیشم

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

دلیل که خیلی داره استرس، بارداری،مشکلات هورمونی، این واکسنای کرونا که واسه همه تنبلی تخمدان آورده، ک ...

عزیزم من اصلا س ک س نداشتم بخوام باردار باشم همیشه چکاب میکنم عالیه همه چیز اولین باره دارم دارو اعصاب میخورم همچین شدم

یعنی عقب میندازه عزیزم من قبل این قرص دچار پانیک شدم بنظرت برا همینه پریود نمیشم

عشقم من رفته بودم دکتر برای کنکورم قرص بده عقب بیفته رهاکین داده بود واقعا ام عقب افتاد پریودم 

رو اعصاب شما تاثیر نداشت ؟

اضطراب یا استرس هم داشتی شاید برای اون باشه

ولی دیوانه کننده در حدی که رفتم دکتر اکسیژن بهم وصل شد

عشقم من رفته بودم دکتر برای کنکورم قرص بده عقب بیفته رهاکین داده بود واقعا ام عقب افتاد پریودم رو اع ...

ای وای من پس همین رهاکین عقب انداخته 

منو داد برای اضطراب شدید

ای وای من پس همین رهاکین عقب انداخته منو داد برای اضطراب شدید

برای اضطراب فلوکستین عالیه من یکساله میخورم 

ماه اولی که میخوری فلوکستینو بی قرار میشی بعد از یک ماه نتیجش معلوم میشه روانپزشکتو عوض کن عزیزم

رهاکین قرص زنانه اصلا چه ربطی داره به استرس 

پوکساید ۵ ام رو من عالیه

عزیزم من اصلا س ک س نداشتم بخوام باردار باشم همیشه چکاب میکنم عالیه همه چیز اولین باره دارم دارو اعص ...

عزیزم منکه مجرد متاهلت رونمیدونم، اگرهم متاهلی خب جسارت نمیکنم در مورد رابطه تون بپرسم، به طور کلی احتمالات تاخیر پریود روگفتم یکیش بارداریه، اما اگه اولین باره عقب میفته وداروی اعصابم میخورید احتمالا یا بخاطر استرسه یا دارو

اگه منظورت از رهاکین قرص پروژسترونه بعد ازقطع این قرص دو روز تا ده روز زمان میبره پریود شین

برای اضطراب فلوکستین عالیه من یکساله میخورم ماه اولی که میخوری فلوکستینو بی قرار میشی بعد از یک ماه ...

دکتر اعصاب ب منم داد

پریودمم منظم بود اتفاقا

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

برای اضطراب فلوکستین عالیه من یکساله میخورم ماه اولی که میخوری فلوکستینو بی قرار میشی بعد از یک ماه ...

عزیزم فلوکستین بهم نساخت شیش ماه خوردممم فایده نداشت نمیساخت بهم هیچ جوره