2777
2789
عنوان

فک کنم جن دیدم 😰 ( باردارا و بچه ها نیان لطفا )

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش از تاثیرات نی نی سایته

نه از چیزی که شنیدم مطمعنم

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
اشتباه  فکر کردی اینم شده چالش جدید نینی سایت  اوووففف

نه بخدا مطمعنم دروغ ندارم بگم ک

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
اونام تو  ایران زندگی میکنن از زندگیشون نارا ضین😂

😂اره ولی منظورم ناله ی خاک برسری بوداااا😂😂😂خداکنه امشب نیان سروقتممم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
😂اره ولی منظورم ناله ی خاک برسری بوداااا😂😂😂خداکنه امشب نیان سروقتممم

😂😂😂 خدا نکشت

واقعا گربه گاهی صداهایی از خودش درمیاره انگار ادمه

دقیقا 

ما هم یه گربه نزدیکمون هست، گاهی وقتا همینجوری صدا میده. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

بچه ها راستی چند نفر گفتن همسایه بوده نه اونا نیستن

😂😂😂 خدا نکشت

به خدا اخه منم خیلی ناله میشنوم اونم در گوشممم بیشعورا من مجردممم رحم کنید ایشش،😁😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘