2777
2789

خواستگارم سنش همین حدوداس 

اونایی که با پسرای متولد ۷۶ ازدواج کردید آیا تو زندگی از نظر مالی اذیت شدید ؟ چند وقت طول کشید تا خونه دار شدید شوهرتون همون اول ماشین داشت از خودش ؟ درآمدش خوب بود؟ یا متکی به پدرش بود ؟ 

خواستگار من ماشین داره درآمد هم داره کار هم داره ولی خونه نداره

امان از روزی که گدا معتبر شود   

والا دیک الان ۴۰ساله هاش خونه ندارن ...چ توقعاتی دارین هااا.همین ک کارو بار  و ماشین داره باید کلاهتم بندازی بالا

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۶ اییااااااا کی شوهر شدن اخه.... تباه شدیم ما🙂🤣

ا

24سالشه دیگه کم کم وقتشه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
۷۶ اییااااااا کی شوهر شدن اخه.... تباه شدیم ما🙂🤣

عمو اصغر پیر شدی رف😥😂🤦‍♀️

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

این گه همه چی داره یه خونه نداره میخرین ایشالا با کمک بزرگترا 

نامزد من هنوز هیچی نداره فقط ۷۰۰ میلیون پس انداز داره که قراره با وام و ایتا یه خونه بخره باباشم یه ماشین براش بخره کارشم مدرس زبانه متولد ۷۷