2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن

خب خدارو شکر چون من پریود بودم عقد کردم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

با توجه به اين كه زن در حال حيض به صورت طبيعي نوعي آزردگي جسمي و اضطراب و تشويش ذهني دارد (3)، مي تواند علت و حكمت بطلان طلاق زن در اين حالت اين باشد كه از آن جایي كه طلاق ضربه روحي جدي براي زن محسوب مي شود، خداوند نمي خوهد اين دو سختي و آزار، همزمان بر يك زن وارد گردد.

اگه بچه داشته باشه دیوونه است

ربطی نداره شرایط زندگیا متفاوته گاهی طلاق به نفع اون بچه هم هست

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
مثل این میمونه که پریود باشی و بخوای نماز بخونی  به نظرت درسته

نماز فرق داره خب آخه مثلا سر عقد مشکل نداره اما طلاق و میگن مشکل داره منم میگم پریود نباشی فقط غسل گردنت باشه

چیزی واسه گفتن ندارم😊

وضع چنین محدودیت هایی در انجام طلاق، به نوعی حاکی از نگرش اسلام برای کاهش موارد تحقق طلاق و حفظ پایداری خانواده می باشد. چه بسا به دلیل این که مرد در این دوران حق آمیزش با همسر خود را ندارد، امکان محدودیت جنسی، در اتخاذ تصمیم زودگذر و مقطعی بر طلاق مؤثر باشد. رفع این مانع و ایجاد این ارتباط پس از دوران حیض، در منصرف شدن از تصمیمات زودگذر طلاق تاثیرگذار باشد. محدودیت در طلاق، باعث می شود که مباحث جنسی در اتخاذ چنین تصمیماتی کمرنگ شود و جلوِ این قبیل موارد گرفته شود.

با توجه به اين كه زن در حال حيض به صورت طبيعي نوعي آزردگي جسمي و اضطراب و تشويش ذهني دارد (3)، مي تو ...

قربون خدا برم 

اما پریود نباشی فقط غسل گردنت باشه رو میگم پریود تموم شده باشه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
وضع چنین محدودیت هایی در انجام طلاق، به نوعی حاکی از نگرش اسلام برای کاهش موارد تحقق طلاق و حفظ پاید ...

ببینید من خیلی وقته از خونم اومدم بیرون ولی طلاق و همین تازگیا انجام دادم ک پریود هم نبودم اما میخوام از غسلش بدونم

چیزی واسه گفتن ندارم😊