2777
2789
عنوان

پول چه خوبه🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 62 پست
هیچ وقت پول رو چرک کف دست خطاب نکنین پول خیلی با ارزشه

از این لحاظ چرک کف دسته که به اسونی پاک میشه و میره یعنی زود خرج میشه 😂😂😂 

نمیدونم شاید برکت از زندگی ها رفته وگرنه از صبح تا شب بدو بدو برای پول دراوردن بعد به لحظه ای تموم میشه 🤔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس انداز کن از پولهاش 😊

والا با اوضاع دندونام نمیشه ک هشتمون گرو نهمونه الان . دندونای خرابم داره بقیه دندونامو هم خراب میکنه . یه 600 تومنی پس انداز دارم ک گفتم سرم بره خرابشون نمیکنم

اونقدر کاربری ترکیده دارم که حتی اسماشونم یادم نیس  پس لطفا نگین تازه واردم  
از این لحاظ چرک کف دسته که به اسونی پاک میشه و میره یعنی زود خرج میشه 😂😂😂  نمیدونم شاید برک ...

برکت نرفته ولی هم ادمها پرتوقع شدن هم اقتصاد داغونه ...تا سه سال پیش اوضاع بهتر الان بود ولی از سه سال پیش تاحالا خون مردمو میمکن😑

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
والا با اوضاع دندونام نمیشه ک هشتمون گرو نهمونه الان . دندونای خرابم داره بقیه دندونامو هم خراب میکن ...

خو همون پول پس اندازتو بده سکه پارسیان 

پول دندون پزشکی رو از همسرت بگیر 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
از این لحاظ چرک کف دسته که به اسونی پاک میشه و میره یعنی زود خرج میشه 😂😂😂  نمیدونم شاید برک ...

این باورو بگنجون که کارتم همیشه پر از پوله، خدایا شکرت که هرچی میخوام میتونم بخرم ... و موقع پول خرج کردن این ذهنیت رو داشته باش که من پولدارم ک میتونم بخرم، این اسم منه ک روی کارت بانکی نوشته شده و...

من بااین ذهنیت که حالا صددرصد موفق نشدم ولی همون یکمی ک اینو باورکردم و گفتم کارتم همیشه پر از پوله، کارتم همیشه پر از پول موند ((:

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
خو همون پول پس اندازتو بده سکه پارسیان  پول دندون پزشکی رو از همسرت بگیر

600 تومن سکه میشه خرید ؟

اره عزیزم از 70هزار تومن به بالا شروع میشه سکه پارسیان  دوست داشتی بیا تاپیک طلا و پس انداز ای ...

ممنون عزیزم ..