2777
2789
عنوان

پول چه خوبه🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 62 پست
پول خیلی خوبه پول خیلی خوبه پول خیلی خوبه با پول میشه کارای خوب زیادی کرد هم حال خودت بهتره هم ح ...

😂

اونقدر کاربری ترکیده دارم که حتی اسماشونم یادم نیس  پس لطفا نگین تازه واردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر بزن بهش برای پول دندونهات شاید راضی شد

یه مقدار طلا دارم دوس داشتم بفروشم مغازه بزنم ولی میگ زن معامله گر نمیخواد من خیلی دلم میخواد مستقل باشم هر وقت دلم خاست خرج کنم

اگه حوصله نوشتن و وقت نوشتن و استعداد نوشتن داری رمان بنویس کانال بزن بفروش😁😅

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
چجوری جذب میکنی😊

قربونت برم از طریق قانون جذب خیلی چیزارو میشه جذب کرداول از همه ارتباطتو با خدا زیاد کن واسه هرچیزی که داری شکر گزاری کن بعد هر آنچه آرزو داری روی کاغذ بنویس و باورشون کن باور کن که آرزوهات برآورده شدن و تو داریشون تصور سازی کن همیشه توی ذهنت بحال خوب که برآورده شده زندگی کناکه خواستی بیشتر راهنماییت میکنم هر سوالی داشتی بپرس عزیزدلم ❤️❤️❤️

تاحالا کسی بمن نگفته بود باحال و برا همین خرفت خیلی بم چسبید مرسی😊😂

قربونت اخرش رو خیلی خنده دار گفتی 😂😂

من ممنونم ازت که خنده به لبم اوردی🌹😘

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
قربونت برم از طریق قانون جذب خیلی چیزارو میشه جذب کرداول از همه ارتباطتو با خدا زیاد کن واسه هرچیزی ...

ممنون عزیزم منم قانون جذبیم خوشحال میشم راجبش بحرفیم الان کمی کار دارم بعدا پیوی بت پیام میدم اگر دوس داشتی 💚

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
زن معاملگر😳😳😳😲برگام

میگفتم میخوام مغازه بزنم میگه زن معامله گر نمیخوام