2777
2789
عنوان

بچه ها پسرم 12 سالشه افسردگی داره می ترسم خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 59 پست
یه بخشی اش به استفاده از شبکه های اجتماعی و عادت انسان به دوپامین فوری عهانقدر توی شبکه های اجتماعی ...

اخه میدونید من خودم به شخصه مشکلم خانوامه که اندازه سر سوزن آرامش ندارم تو خونه

اره می خوام یه دکتر دیگت ببرم اکی نشد بستری میکنم

من تجربه ای ندارم ولی لطفا نظر چند دکتر بدون 

واقعا بستری شدن حس رها شدگی به بچه میده 

بیشتر می ترسونتش

کافیه خودمونو جاش بزاریم

ولی بستری نشدن هم ممکن خطرناک باشه 

برای اینکه درست ترین انتخاب و کنید

به نظر 1 دکتر بسنده نکن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اوردهبنظرت درسته الان تو این حالش بشینی سرزنش کنی؟

نه دیگه،حتما باید نیش بزنه،این آدما فکر کردن با زدن این حرفا خودشونو همه چیز دون نشون میدن،نمیدونن با این حرفاشون دنیا میچرخه میذاره تو کاسشون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
علائم پیش فعالی و دو قطبی رو میشه بگید؟

عزیزم تو امضام علائم بیش فعالی هست 

دو قطبیم تو نت هست مفصله 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزمامیدوارم حالش زودتر خوب بشه🌱🌷حتما پیش تراپیست و مشاور کودک هم ببرش .... نیاز هست که یه م ...

میره

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
فرستادم خیلی حواستو بهش باشه منم چند وقتی میشه به مردن فکر میکنم زندگیا خیلی عجیب شده همه نوجوونا ای ...

فشار روانی و سلامت روان از بین رفته 

و مقصر خیلی ها هستن 

خیلیا 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه بابا اونم بده ما یه فامیل داشتیم میخاست خودکشی کنه بردنش بستریش کردن بهش برق وصل کردن

بعدش حالش چطور شد؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

از کی اینطوری شده؟

از ۶ سالگی تشخیص گرفت 

الان دپ سه ماهه افسردگیش زیااااد شده و پرخاشگریش 

نه دیگه،حتما باید نیش بزنه،این آدما فکر کردن با زدن این حرفا خودشونو همه چیز دون نشون میدن،نمیدونن ب ...

واقعا آدم باید درک ورود به سایت عمومی و تبادل نظر و داشته باشه

بدونه چی و کجا بگه 

شاید درست باشه ولی من به نظرم بیشتر ربط داره به خانواده البته شایدم این مشکل منه

ببین دختر نوجوون من افکارش،پوشش،رفتار و اخلاقش کاملا با ما فرق داره ولی همیشه من کوتاه میام که کار به جاهای باریک نکشه بازم ناراضیه،میگه شما منو اذیت میکنید

چندوقت پیش تو یکی از ساختمونهای کوچه مون یه خانم با دختر نوجووونش حدود ۷ ۸ ساعت می‌جنگید و بحث میکرد و کتک می‌زد

من داغوووون شده بودم اعصابم به هم ریخته بود

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دارو رو ۷ ساله مصرف میکنه

احساس ارزشمندی بهش بده مسئولیت بهش بذه ب هیچ عنوان غذای سرد بهش نده هرشب گوشت بره بهش بده همش بهش بگو نور چشمیش امیدی تو خیلی پسر قوی هستی چراخ خونه ای تعریفش بده از توانای هاشو بگو

بچه ی دیگه ای هم دارید؟

نه دیگه نیووردم دیدم این طوریه 

خودمم تشخیص گرفته بودم گفتم دیگه نیارم