zire_asemone_khoda مدیر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3415 عنوان خانما یخچالتون برندش چیه ؟! | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست سلام ظهر همگی بخیر باشه🤗❤یخچالمون ۱۸ ساله که داریم ازش استفاده می کنیم برند ایرانی (ارج)تقریبا هم سنیم😂والان خراب شده همه چیو خراب میکنه میخوایم یه یخچال بگیرم جنسشم عالی باشه کدوم یخچال رو دارید وازش راضی هستین وقیمت تقریبشم بگین ممنون میشم🙏❤🌹 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺 1400/10/15 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وفـادارمm عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2277 برای اون کوچیکه پایه بساز پایه چوبی میشه؟؟ چطوری؟؟ هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3415 با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خ ... خواهش میکنم عزیزم مدلش همین جوریه😃بنظرم خیلی خوشگله😊👌👌عاشق مدلش شدم I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
وفـادارمm عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2277 خواهش میکنم عزیزم مدلش همین جوریه😃 بنظرم خیلی خوشگله😊👌👌 عاشق مدلش شدم واقعا؟؟؟ ممنون عزیز... حداقل یه کم دلم شاد شد🥰چندسال پیش خریدم نمیدونستم اینطوریه... وقتی بازش کردیم اینطوری بود دیگه شرایط عوض کردنش هم نبود هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
samyarmamanii عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2432 فکرکنممنظورش بوفه دار هست من چه میدونم خواهر ما اونموقع که میخواستیم بخریم میگفتن مدل بارداری بهش 😂😂حالا باکلاس شدن میگن بوفه دار 😅😅 من آریاییام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32927 میشه؟؟ چطوری؟؟ آره بابا عین قدیما بده نجار برات میسازه اندازشو جوری بگیره با اون یکی اندازه بشه 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍