zire_asemone_khoda مدیر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3415 عنوان خانما یخچالتون برندش چیه ؟! | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست سلام ظهر همگی بخیر باشه🤗❤یخچالمون ۱۸ ساله که داریم ازش استفاده می کنیم برند ایرانی (ارج)تقریبا هم سنیم😂والان خراب شده همه چیو خراب میکنه میخوایم یه یخچال بگیرم جنسشم عالی باشه کدوم یخچال رو دارید وازش راضی هستین وقیمت تقریبشم بگین ممنون میشم🙏❤🌹 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺 1400/10/15 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیوااا70 عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 3241 مامانمم ده سال هست که بوش داره خیلی راضیهبوشم الان میگن نخرین توش دوو چینی هست
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17862 یخچالم اسمش یاد نیست خیلی راضی نیستم زیر آخرین کشو همیشه یخ میزنه اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3415 یخچال ما هاردستونه که شدیدا ازش راضی هستم یه سری شلغم رو شش ماه نگه داشتم اصلا خراب نشد. اووو چقد عالی 👌 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
almabanoooo عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 22747 دووخوبه راضیم میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32927 هیمالیا دارم ۵ ساله مدل بارداری عالیه خیلی راضیم خواهرام و مامانمم همینو خریدن مدل بارداری دیکه چیه 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17862 مدل بارداری دیکه چیه فکرکنممنظورش بوفه دار هست اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
وفـادارمm عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2277 با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خیلی ضایعست؟؟ هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32927 یخچال ما هاردستونه که شدیدا ازش راضی هستم یه سری شلغم رو شش ماه نگه داشتم اصلا خراب نشد. اووووف من کتری برقیشو دارم محشره 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3415 مدل بارداری دیکه چیه حتما زیاد جا میگیره واس همین🤔 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
ohio عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3589 با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خ ... چرا اندازه نگرفتی خب؟الان یکی بگه ضایع است چه کمکی بهت میکنه آخه گلم وقتی گرفتی نظر نخواه #زن ناموس نیست در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بیجرم و بیجنایت.
فندق۱۴۰۱ عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1442 ساید اسنوا راضیم ازشقیمت نمیدونم6سال پیش براجهازم خریدم6تومن خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
samyarmamanii عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 2432 [QUOTE=221486713]مدل بارداری دیکه چیه[/QUOTE😂😂😂😂تقریبا مث ساید هستبهش میگن مدل بارداری 🤣🤣 من آریاییام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32927 با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خ ... برای اون کوچیکه پایه بساز پایه چوبی 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وفـادارمm عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 2277 چرا اندازه نگرفتی خب؟ الان یکی بگه ضایع است چه کمکی بهت میکنه آخه گلم وقتی گرفتی نظر نخواه وقتی گرفتیم اینطوری بود دیگه بعد از چندسال ک بازش کردیم نشد عوض کنیم هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰