2777
2789
عنوان

خانما یخچالتون برندش چیه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

یخچالم اسمش یاد نیست خیلی راضی نیستم زیر آخرین کشو همیشه یخ میزنه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوو

خوبه راضیم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
هیمالیا دارم ۵ ساله مدل بارداری عالیه خیلی راضیم خواهرام و مامانمم همینو خریدن

مدل بارداری دیکه چیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خیلی ضایعست؟؟ 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
یخچال ما هاردستونه که شدیدا ازش راضی هستم یه سری شلغم رو شش ماه نگه داشتم اصلا خراب نشد. 

اووووف من کتری برقیشو دارم محشره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خ ...

چرا اندازه نگرفتی خب؟

الان یکی بگه ضایع است چه کمکی بهت میکنه آخه گلم 

وقتی گرفتی نظر نخواه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

ساید اسنوا راضیم ازش

قیمت نمیدونم6سال پیش براجهازم خریدم6تومن

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
با اجازه استاتر ی سوال بپرسم... دوستان یخچال فریزر من بنا ب دلایلی اندازه هاشون یکی نیست.. بنظرتون خ ...

برای اون کوچیکه پایه بساز پایه چوبی

چرا اندازه نگرفتی خب؟ الان یکی بگه ضایع است چه کمکی بهت میکنه آخه گلم  وقتی گرفتی نظر نخواه

وقتی گرفتیم اینطوری بود دیگه بعد از چندسال ک بازش کردیم نشد عوض کنیم 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰