2777
2789
عنوان

دوستان کسی به تازگی بریج دندان انجام داده قیمتش چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 13249 بازدید | 42 پست
سلام ناز گل جونم خوبی دلم برات تنگ شده بود بعد 7 ماه اومدم نی نی سایت 

. سلام عزیز دلم فدات بشم خوبم عزیزم فدای دل مهربونیت بشم که برام تنگ شده فکر نمی‌کردم کسی به یادم باشه😘

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔

عزیزم منم نبودم این چند ماه شش ماه است که عزیزترین عزیزمو بابایمهربونومو از دست دادم حالم اصلا خوب نبود 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال تحویل چه آرزوهایی. کردم چه رویاهایی داشتم فکر میکردم بهترین سال عمرم میشه ولی بدترین سال عمرم شد😔😔

. سلام عزیز دلم فدات بشم خوبم عزیزم فدای دل مهربونیت بشم که برام تنگ شده فکر نمی‌کردم کسی به یادم با ...

عزیز دلمی 

الان تاپیکاتو دیدم 

خدا بهت صبر بده انشاالله ک توی ارامش باشه روحش و این ک دعای خیرش بدرقه زندگیت باشه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

[QUOTE=223414759]عزیز دلمی  الان تاپیکاتو دیدم  خدا بهت صبر بده انشاالله ک توی ارامش باشه روحش و این ک دع ...[/QUOT........آن شا الله😔

سلام. میبخشید شما بریج انجام دادین؟ خوب بود. میشه توصیح بدین یکم

بله من رفتن پیش متخصص روکش وترمیم .به هیچ وجه پیش دندانپزشک عمومی نرو .چون کارش باید خیلی اصولی باشه .تاالان که راضی بودم البته زمان زیادی که نگذشته .رنگش هم خوانی داره .قسمت بالاش بالله ام فاصله نداره .اولشم حس میکنی اضافه هست بعد عادی میشه .قیمتشم یه بریج که بغلی ها هم براش پایه میشن دیگه هفت ملیون

بله من رفتن پیش متخصص روکش وترمیم .به هیچ وجه پیش دندانپزشک عمومی نرو .چون کارش باید خیلی اصولی باشه ...

خدارووشکر راضی هستین. نمیدونم متخصص روکش از کجا پیدا کنم. اکثرا عمومی هستن. البته من دیروز رفتم برا معاینه گفت 12 تومن. هرروکش واحدی 3 تومن. بایه دونه عصب کشی. کلا 12 میشه.