2777
2789
عنوان

دوستان کسی به تازگی بریج دندان انجام داده قیمتش چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 13253 بازدید | 42 پست
عصب کشی

من خیلی میترسم از دندون پزشکی من موندم من که همش مسواک میزنم چرا باید دندونام خراب یشند بخدا دختر عموم میگه من اگه حوصله کنم سه چهار روز یکبار اگه مسواک بزنم دندوناش خدارا شکر سالم سالم هستند به من میگند تو از بس مسواک میزنی خراب میشند

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی میترسم از دندون پزشکی من موندم من که همش مسواک میزنم چرا باید دندونام خراب یشند بخدا دختر عم ...

منو بگو دندون پزشکی که میرم تپش قلب میگیرم احساس میکنم پایان زندگیمه😂هر روز مسواک و نخ و آب نمک محاله استفاده نکنم ولی وضع دندونام حاده ولی نگم از خواهرم که هر وقت مجلسی دعوت باشه مسواک میزنه ولی تا حالا دندونپزشکی رو به چشم ندیده نمیدونم کار کدوممون خوبه واقعا😔

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
منو بگو دندون پزشکی که میرم تپش قلب میگیرم احساس میکنم پایان زندگیمه😂هر روز مسواک و نخ و آب نمک محا ...

نظرت چیه ما هم یکسالی مسواک نزنیم ببینیم چی میشه😂😂ولی من فکر کنم چون شیر مادر نخورم شیر خشک خوردم اینطوریه😕

نظرت چیه ما هم یکسالی مسواک نزنیم ببینیم چی میشه😂😂ولی من فکر کنم چون شیر مادر نخورم شیر خشک خوردم ...

من که شیر مادرم خوردم😁

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من که شیر مادرم خوردم😁

پس از فردا یکسال مسواک نزن بعد یکسال خبرشو بهم بده که شرایط دندونات چطوره بعد من انجام بده😂😂

نمیدونم ولا آزمایش نگرفتم 

ازمایش خون مقدار دقیق کلسیم رونمیگه فقط کلسیم خون رواندازه میگیره اگه مصرف لبنیاتت کمه باید از مکمل استفاده کنی 

البته نه همه مکملی 

روزی دوواحد لبنیات کم چرب استفاده کن 

ازمایش خون مقدار دقیق کلسیم رونمیگه فقط کلسیم خون رواندازه میگیره اگه مصرف لبنیاتت کمه باید از مکمل ...

یعنی برم دکتر

اره بنظرم دکتر تغذیه خوب باسواد  یا میتونی دکتر داروخونه بهش بگی مکمل برا تامین کلسیمت &n ...

ممنونم مهربون حتما میرم

پس از فردا یکسال مسواک نزن بعد یکسال خبرشو بهم بده که شرایط دندونات چطوره بعد من انجام بده😂😂

باشه حتما😂