2777
2789
عنوان

شما هم همینجورید؟

99 بازدید | 7 پست

چرا من هیچوقت حوصله کتاب خوندن ندارم؟ دلم میخواد کتاب بخونم ولی تا دو صفحه میخونم یا خسته و پشیمون میشم یا دوست دارم الکی پلکی بخونمش زودتر به تهش برسم که مثلا بگم منم یه کتاب خوندم 😭😭 چیییییییییییکار کنمممممم

😭😭😭😭

حتما حالا میگید یه کتابی بخون که بدردت بخورهو علاقشم میادو از این حرفا ولی کلا با کتاب حوصلم سر میره ،حوصله ویس گوش دادنم ندارم

بلاخره همه چیز درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی علاقه ای نداری چرا کتاب میخونی؟ فقط واسه اینکه ادعا کنی منم اهل کتاب خوندنم؟! برای چشم مردم هیچوقت زندگی نکن...

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

منم قبلا که سرعت خوندنم پایین بود خیلی علاقه داشتم یه هفته کمتر کتاب 400 صفحه ای میخوندم

الان کتابخونه م پراز کتاب چندصفحه خونده س

حوصله و صبر ندارم متل سابق😪

ویس هم حواسم پرت میشه

کتاب چرت و پرت نخون خب یه چیز درست حسابی بخون همون چند صفحه اول موضوعش و سبک نوشته اش تو رو جذب کنه. خیلی کتابای خوب هم ازشون فیلم ساخته شده گرچه به خوبی کتاب نمیشه ولی ممکنه خوشت بیاد بعدا بخوای کتابشم بخونی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!