بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ننجانم به شب میگفت شو . اوایل ازدواجم کل بازار رو گشتم وگفتم چادرشو دارین کسی متوجه نمیشد تایه اقاپسرگفت منظورت چادرشب هس؟ اره داریم . بعد ده سال هنوزیادم میاد خجالت میکشم
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
من میگم یه مغازه ای بود مامانم همیشه ازش کرم میخرید خیلی کرم های خوبی داشت مغازه کوچیک بود خوب بعد دیده هم نمیشد چی توش بود ۳ تا پسر بودن من ب دم در مغازه نگاه نکردم ب مامانم گفت باشه بیا بریم مامانم رفت داخل بدون اینکه نگا کنه🤣🤣🤣😂 گفت کرم مرطوب کننده ... دارید پسرا خیلی جدی گفتن نه اومد بیرون گفت ندارن بریم میدونی مغازه چی بود🤣🤣🤣 مغازه رو عوض کرده بودن بجاش مغازه مبایل فروشی زده بودن بعد وسایلشون جمع بود نمیفهمیدی مغازه ای چی هست یعنی من اونموقع ترکیده بودم از خنده تو بازار تا ب مامانم گفتم گفت خاک تو سرت چرا بهم نگفتی مامانم اصلا حواسش نبود😂😂 ولی دم پسرا گرم چطوری نخندین