2777
2789
عنوان

به همسایه ای که ضرر میزنه چی بگم

381 بازدید | 20 پست

خانوم همسایه امروز رفتنی در باز کردنی درش کشیده شده رو در ماشین من قشنگ ی خط افتاده و دزدگیرش صدا داد..

رفتنی هم من رفتم بالکن دیدم درومد ماشینش بیرون اونم فورا بالا نگا کرد ببینه حواسم بوده یا نه...

حالا فردا میخوام برم بهش بگم اگه گف نه کار من نبوده چی بگم؟؟؟!!!

اینم بگم ماشین من پراید قدیمیه ولی داغون نیست میخوام بهش بفهمونم حالا یا خسارت یا هر چی...

لطفا بگین چی بگم چطور بگم حساب دستش بیاد

بگو لطفاً وقتی ماشینو میخواهید جا به جا کنید با احتیاط انجام بدید .هر بار خسارت زدید به ماشین من .درسته قدیمیه اما دلیل نمیشه با اشغالی اشتباه بگیری ..برای پرایدتم چادر ماشین بگیر یا خودت بدوز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو لطفاً وقتی ماشینو میخواهید جا به جا کنید با احتیاط انجام بدید .هر بار خسارت زدید به ماشین من .در ...

اینطوری خیلی زننده اس بگم میترسم بگه نه کار من نبود ... اونو چس بگم ؟!! 

اینطوری خیلی زننده اس بگم میترسم بگه نه کار من نبود ... اونو چس بگم ؟!!

نیست بگو .لطفاً حواستون باشه وقت رفت و آمد درو محکم نکشید .خواست کتمان کنه بگو خودم از پنجره دیدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نیست بگو .لطفاً حواستون باشه وقت رفت و آمد درو محکم نکشید .خواست کتمان کنه بگو خودم از پنجره دیدم

اخه از بالکن به پارکینگ دید نداره بگه صد در صد دبدی ولی من میدونم ماشینم اون ناحیه خط نداشت

اخه از بالکن به پارکینگ دید نداره بگه صد در صد دبدی ولی من میدونم ماشینم اون ناحیه خط نداشت

عیب ندارد قسمت دوم رو حذف کن .اما بگو احتیاط کنید ممنون میشم  ماشین آلان خیلی خرج برداشته ..اون قسمتی که نزدیک به در حیاطه کارتن یخچال بزار که دیگه خوش نیفته رو بدنش 

عیب ندارد قسمت دوم رو حذف کن .اما بگو احتیاط کنید ممنون میشم ماشین آلان خیلی خرج برداشته ..اون قسمت ...

چطور خسارت بگیرم بیشور خودش نماینه بیمه اس ماشین منم اون بیمه کرد میتونه از بیمه اش استفاده کنه؟؟؟

چطور خسارت بگیرم بیشور خودش نماینه بیمه اس ماشین منم اون بیمه کرد میتونه از بیمه اش استفاده کنه؟؟؟

از بیمه ماشین تو ؟؟

از من چرا؟ از بیمه خودش دیگه منظورم اینه تو بیمه اس خودش

آره اگر مشخص بشه خودش مقصره باید با نقدی بده یا از برگه بیمه ش کم شه 

آخه آخر پیامت دو مجهولی بود. 

آره اگر مشخص بشه خودش مقصره باید با نقدی بده یا از برگه بیمه ش کم شه آخه آخر پیامت دو مجهولی بود.

به همسرم گفتم گف بیمه نمیده مسئله کوچکی هست ... ولی من قصدم اینه متوجه اشتباهش بشه در ثانی ببره درست کنه