2777
2789

بچه ها من بعد ۴ سال دوست پسرم ولم کرد گفت بدرد هم نمیخوریم . ۸ ماهه کات کردم هر از گاهی پیام میداد ب بهونه مختلف ک دعوامون میشد . الان حالم خیلی بده خیلی دلتنگشم بعد ۸ ماه همش چکش میکنم . همش منتطر پیامشم😔😔شما تجربه ای دارید؟ چجوری فراموش کنم؟ این ک میگن باشگاه و سرکار اینا برو و خودتو مشغول کن هم فایده نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه رابطه ۵،۶ ساله رو البته خودم کات کردم،خودشو به معنای واقعی جرررر داد برنگشتم،البته حالت خاستگار بود چون سه بازم اومده بود خاستگاری خونوادم قبول نمیکردم که همش دارم میگم خدا خیرشون بده که بدبختم نکردن.بشدت بددهن و بیفرهنگ ...هر بحثی میشد فحش زشت میداد و اصلا در شخصیت خونواده ما نبود.اومد جلو خالم اینا زانو زد گفت عوض میشم ولی ذره ای دلم به رحم نیومد چون بارها بهش فرصت دادم و عوض نشد.ولی خب بازم اذیت شدم که انقد از عمرمو حروم این یارو کردم و زمان ...زمان خیلی کمکت میکنه.سعی کن اجازه بدی روند طبیعی خودشو طی کنه بالاخره دلتنگی ناراحتی ...انقدم به خودت فشار نیار که فراموشش کنم چون بدتر تو ذهنت بزرگش میکنی برعکس.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

واقعا برام عجیبه که دخترا چجوری یکی بعد ۴سال رابطه میزاره  میره و ترکتون میکنه  ناراحتتون میکنه دلتون رو میشکنه باز به یادشین ،چک میکنین و دلتنگین توی ذهنت به اینکه عامل حال روحی الانته و  به این فکر کن اصلا براش مهم نبودی والانم نیستی.  

یه هیولا ازش بساز دیگه متنفر میشی ازش

من بعد سه سال یهو گفت بیو تموم کنیم همه چیو،دیگه زن نمیخوام،وقتی گفتم رویا بافی های من چی گفتش زمان همه چیو حل میکنه و....،شب و روزم شده اشک ریختن کجا برم که خاطراتش نباشه؟؟؟

مثلا میرم بیرون یهو تو مسیر اشکام سرازیر میشه،امشب بهم پیام داد باهام بهتر شده بود ولی دیگه ترسیدم

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
واقعا برام عجیبه که دخترا چجوری یکی بعد ۴سال رابطه میزاره  میره و ترکتون میکنه  ناراحتتون ...

تا تجربه نکنی درکش نمیکنی،من اینقد حالم بد شد رفتم زیر سرم،یک هفته عین آدمای مجنون از صب تا عصر بیرون بودم و اشک میریختم،خودمو میزدم اونو میزدم و...

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
تا تجربه نکنی درکش نمیکنی،من اینقد حالم بد شد رفتم زیر سرم،یک هفته عین آدمای مجنون از صب تا عصر بیرو ...

من پسری بیاد سمتم زود بلاک میکنم چون میدونم آخر عاقبت نداره و با سینگلی خودم کیف میکنم😂