2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد چندسال رابطه کات کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 19 پست

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر

دقیقا عین همین عبارت بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات دیگران رو دربارش بخونید 

این کتاب روحیه تون رو ب بالاترین حد ممکن میرسونه ب شرطی ک تمریناشو در حد توان انجام بدید. اونقد تمریناش ساده ست و حجم کتاب خیلی کمه

داخل گوگل اینم سرچ کنید:
تجربه نصراله رادش از کتاب معجزه شکرگزاری

احساسم بهم میگه اونایی ک موفق ب خوندن این کتاب میشن، خدا خیلی دوسشون داره.
(با اینکه طرفدار قانون جذب نیستم ولی عاشق این کتابم. قانون جذب کلی انتقاد بهش وارده ولی شکرگزاری هیچ انتقادی بهش وارد نیست هرچقد خدا رو شکر کنیم بازم کمه) 

بعد خوندنش همش حسرت میخورید ک ای کاش سالها قبل خونده بودینش. 

اگه ب حرفم رسیدید و از نظر روحی کاملا متحول شدید و کلا ب یه آدم دیگه تبدیل شدید، دعام میکنید؟ 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست . خیلی ادیت شدم تو این ۴ سال کلا ۲۰ بار منو دید

منم تجربه مشابه تو رو دارم

احمق بودم بی قید و شرط دوسش داشتم

محبتام زد زیر دلش

بلاکم کرد 

التماسش کردم از بلاک درم بیاره

در نیورد

کتاب زنان زیرک رو خوندم

نجات پیدا کردم

دو ماه بعد از بلاک پیامم داد

جوابشو ندادم 

گفت دلش تنگ شده 

اهمیت ندادم

از چشمم افتاده بود بخاطر کتاب زنان زیرک

بالاخره آدم دلش اسیر میشه😅

اره ولی امیدوارم نشم چون من حوصله این چیزا رو ندارم😂دلم میخواد قانونی و بی دغدغه فکری به کارام برسم وقتی اینجوری اتفاقی بیاد تو زندگیت از کار و زندگی ودرس میفتی

اره ولی امیدوارم نشم چون من حوصله این چیزا رو ندارم😂دلم میخواد قانونی و بی دغدغه فکری به کارام برسم ...

درسته رو کل زندگی اثر میذاره

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️