2777
2789
عنوان

روزي كه فهميدم من ديگه هرگز مادر نمي شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5509 بازدید | 79 پست
شوهرت عاشق بچه ات میشه یکم به اسپرم اهدایی فکر کن بخدا شوهرت ببینه بچه رو کلی ذوق میکنه میتونی با مش ...

اينجام مراكز ناباروري انجام ميدن

ولي الان ديگه دلم به دريافت فرزند از بهزيستي راضي تره

انقدر عوارض دارو هاي اي وب اف اذيتم كرده كه توان ادامه مسير رو ندارم

سايد سه سال پيش اين حس رو نداشتم ولي زمان داره زندگي و افكارم رو تغيير ميده

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

سلام عزیزم ببخشید چندتا سوال داشتم اگر امکانش هست بپرسم ممنون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد انتخاب شما هم توي شرايط من كه عشق به همسرت بيشتر از عشق به فرزند هست و واقعا مهرباني همسرم و اي ...

دمت گرم... افرین 😍

نمیدونم الان چیکار میکنی ولی پیام بزار دوست دارم بدونم بچه رو به سرپرستی گرفتی؟ ینی نوبتت شد؟ 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
اسپرم صفره كلا و با بيوپسي هم هيچ نمونه اي پيدا نشد طب سوزني سنتي كلي راه هيچ فرقي نكرد

شرایطتون دقیقا مثل من

منم اولش میگفتم فقط جنین اهدایی،ولی بعد به اسپرم اهدایی ام فکر‌کردم گفتم اگر خدایی نکرده در اینده مشکلی پیش اومد حداقل ۵۰درصد ژنتیکش شبیه من باشه

منم سپردم بخدا ازش زوری نمیخام ولی الان دوتا جنین انتقال دادم امیدواری خیرباشه واسم و این دفعه جواب بگیرم

واقعا ivfکردن تحمل داروها و امپولا یکطرف بعد روانی که انتظار میکشی یکطرف😔

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻
شرایطتون دقیقا مثل من منم اولش میگفتم فقط جنین اهدایی،ولی بعد به اسپرم اهدایی ام فکر‌کردم گفتم اگر ...

انشالله خدا ني ني نازت رو زود تر در اغوشت قرار بده 🤲🤲

دمت گرم... افرین 😍 نمیدونم الان چیکار میکنی ولی پیام بزار دوست دارم بدونم بچه رو به سرپرستی گرفتی؟ ...

نه عزيزم

راه خيلي طولاني اي دارم ولي در حال انجام مراحل هستيم 

گويا خيلي صف طولاني داره 

چون فرهنگ فرزندخواندگي هر روز داره بهتر جا ميافته متقاضي زياد هست الان تقريبا ٥٠٠ نفر جلوم هستن☺️

نه عزيزم راه خيلي طولاني اي دارم ولي در حال انجام مراحل هستيم  گويا خيلي صف طولاني داره  ...

اخی عزیزززم... به سلامتی باشه ان شالله 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
جنين اهدايي هست  اونم دوبار انجام دادم نگرفته

خب عزیزم اسپرم اهدایی بگیرین . من خودم تخمک اهدایی گرفتم ولی شما که مشکل نداری می تونی راحت اسپرم اهدایی بگیرین حداقل می دونید از یه سمت مال خودتونه 

انشالله خدا ني ني نازت رو زود تر در اغوشت قرار بده 🤲🤲

ممنونم دوست گلم انتقال اولم منفی شد

وارد سیکل دوم شد که خیلی بهش امیدی ندارم چون کیفیت جنین ها پایینه

ولی منم دارم به سرپرستی گرفتن فکر میکنم تا ببینیم سرنوشت برای ما چی میخواد😍

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻
شرایطتون دقیقا مثل من منم اولش میگفتم فقط جنین اهدایی،ولی بعد به اسپرم اهدایی ام فکر‌کردم گفتم اگر ...

منم مثل شما هستم ولی از این میترسم مرد بد از یه مدتی بگه بچه من نیست نمیخوام