2777
2789

رفیق شوهرم یه خانم داره که اینجا یعنی تو شهرمون غریب هست و فقط چندتا ازاقوام شوهرش اینجا زندگی میکنن البته منم خودم تو این شهر غریبم....

الان چندماهی هست که شوهرش گفت که خانمم تنهاست و شماره منو گرفت و گفت با هم درارتباط باشید...

زنش خیلی درک و شعور درستی از زندگی نداره و خیلی شلخته هست وقتی میاد خونه ما اصلا رعایت نمیکنه مثلا پوشک بچه اش رو روی قالی عوض میکنه یا دستشویی میره با مایع دستاشو نمیشوره و یا به بچه اش غذا میده میریزه رو فرش وبچه اش هم اتیش میسوزونه ، فقط صداش میزنه و نمیره بگیرتش..اکثرا هم باشوهرش دعوا میکنه و میاد خونه ما و میمونه و میخوابه...مثلا نصف شب من خوابم منو بیدار میکنه که مثلا آب میخوام...من از این کارا خوشم نمیاد ولی شوهرش خیلی به شوهرم کمک کرده و مرد خوبیه...نمیدونم چکار کنم که خانمه نیاد خونمون؟؟؟؟؟؟برعکس خونشون هم نزدیکمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسی که خوشت نمیاد باهاش رفت و آمد نکن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
تو شهرستان بوده قبلا ولی دیگه دوره ای شده همه تمیز میپسندن

خدا صبرت بده گفتی خوش اومد دیگه از خدا خواست خوب شوهرش محبت میکنه شوهر شما باید جوابگو محبتش باشه شما چه تقصیری کردی زندگی همه پر مشکل اینجور آدمی هم اضافه شه

عزیزم سعی کن ارتباطت رو باهاش کم کنی.

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂
بگو مادرم مریضه باید برم خونه مادرم، یا مهمونی دعوتم یا مهمون دارم،زنگ زد جواب نده، دو سه بار بپیچون ...

خودمم تو همین فکرم..ولی میترسم بازم خودشو بزنه به نفهمی...مثلا زنگ میزنه جواب نمیدم هی زنگ میزنه هی زنگ میزنه

دورازجونت ،خودتوبزن ب سرفه های بلند وبگو وای مردم ازسردردوبدن د ردبگومیخام برم تست بدم بترسه ازت😂😂فک کنه کروناس ..بهترین راهکار👌واسه دک شدن😂😂😂😐قانون دک شدن مهمان روازمن بیاموزید😂😂رایگان بدون جلسه .فقط آنلاین😐😐😂

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐