2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیاید

186 بازدید | 22 پست

سلام مامانا

من تو هفته ۲۶باردارم 

بچم یروز از صب تا شب ماشالله زیاد تکون میخوره روز بعدش میبینی سه یا چهار بار تکون میخوره

طبیعیه؟؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم هفته ایم 

منم امروز تکونش کمتر از دیروزشه . ولی تک و توک میزنه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بعد هفته ۲۸ حرکت بچه مهم میشه الان کوچولوه بعضی وقتا متوجه میشی بعضی وقتا ن

از هفته ۲۰حسش کردم تکوناشو 

پس از هفته ۲۸تکوناش زیادترم میشه؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
هیچ مشکلی نیست،اگر دو یا سه روز هیچ تکونی نخورد اون موقع میتونی نگران شی...هر وقت تکون نخورد ی چیز ش ...

مرسی فداتشم خیالم راحت شد

از هفته ۲۰حسش کردم تکوناشو  پس از هفته ۲۸تکوناش زیادترم میشه؟؟

الانم زیاده تکونش فقط چون کوچولو و کم زورهحس نمیکنی هفته ۲۸ که بزرگتر شد جاش تنگ تر شد انقدر تکون میخوره که کلافه بشی خدا حفظش کنه برات

صلوات
هم هفته ایم  منم امروز تکونش کمتر از دیروزشه . ولی تک و توک میزنه

ای جانم😍😍

دقیقا منم دیروز ماشالله هی تکون میخورد ولی امروز بقول شما تک وتوک میزنه

الانم زیاده تکونش فقط چون کوچولو و کم زورهحس نمیکنی هفته ۲۸ که بزرگتر شد جاش تنگ تر شد انقدر تکون می ...

فدای تکوناش بشم من😍😍😍

انشالله مرسی خواهری همچنین تودلی خودتم خدا حفظش کنه برات😘😘

ان شاءالله ب سلامتی بغلش کنی خانومی

انشالله انشالله 😍😍😍😍مرسی از دعای قشنگت مهربونم😘😘💖💖💖

ای جانم😍😍 دقیقا منم دیروز ماشالله هی تکون میخورد ولی امروز بقول شما تک وتوک میزنه

عزیزم😍🤗🤗ماشالله بهشون . انشالله که ب سلامتی بغلش کنی .  من ۲۶ هفته و دوروزم .🤪

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
عزیزم😍🤗🤗ماشالله بهشون . انشالله که ب سلامتی بغلش کنی .  من ۲۶ هفته و دوروزم .🤪

انشالله🙏😍😍همچنین توهم اجی بسلامت بغلش بگیری😘😘😘

من امروز شدم ۲۶ فدات