2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری قبل موعد

139 بازدید | 6 پست

سلام خانوما...من کیست داشتم که ماههقبل با ال دی برطرف شد و شروع کردم بعد پری اقدام بارداری رو...دورم ۲۸روزه..۲۶اذر پری اومد و تقریبا۴یا۵روز بعدش که تموم شد شروع کردیم تقریبا هرشب..روز۱۳پری سونو دادم دکتر امپولhcg دوتا گف بزنم همون شب زدم و روزبعدش باز اقدام داشتم تاالان که ۱۴دیماه هست..بنظرتون چندوم میتونم بدونم باردارم حالا چ بتا چه بی بی چک..هرکدوم زودتر بگین؟ و اینکه باید بعد۲۸روز چک کنم یا همون تاریخ ماه قبل ک گذشت ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون آمپول hcg زدی باید بیشتر صبر کنی به نظرم حداقل ۷ روز از موعدت بگذره بیبی بزن

من فکر میکردم چون امپول زدم زودتر تخمک ازاد میشه و تکلیف معلوم میشه ک باردارم یانه😢

من فکر میکردم چون امپول زدم زودتر تخمک ازاد میشه و تکلیف معلوم میشه ک باردارم یانه😢

ان شاءالله بارداری

استرس نداشته باش اصلا

چون همه چیز رو بدتر میکنه

سیستم بدنت رو بهم میریزه

انشاالله..

عزیزم اگه بی بی بزنی مثبت کاذب نشون میده باید ۱۵ روز از امپولت بگذره بعد بی بی جواب میده شما الان ۸ روز گذشته ۸ روز دیگه بی بی چک بزنی نشون میده

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!