2777
2789
خیلی خیلی مدلای مختلفی داره ،فقط دکتر خوب ببرید

میشه بدون عکس رنگی فقط با سونو و اسکن هسته ای تشخیص بدند مشکل ورم کلیه از کجاست؟در واقع دکتری رو میشناسید که با این دوتا تشخیص صحیح بتونه بده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بدون عکس رنگی فقط با سونو و اسکن هسته ای تشخیص بدند مشکل ورم کلیه از کجاست؟در واقع دکتری رو میش ...

ببین این که چی تجویز کنن بستگی داره به مشکل بچه ،یه وقت میبینی با سونو مشکل کاملا مشخصه یبارم میبینی نه باید عکس و اسکن هم باشه ،ولی اگه تهرانی برو پیش پروفسور اتو کش و هرچی گفت حتما انجام بده ،رو دستش نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
 یو پی جی فک کنم به تنگی مجرا میگن ،احتمالا عکس رنگی برای شما بنویسن ،چون میزارن تنگی با عکس رن ...

بله تنگی داره اسکن هسته ای هم تاییدش کرده یه دکتر جراح گفته جراحی میخواد نیاز به عکس رنگی هم نیست یه جراح دیگه گفته حتما باید عکس رنگی هم بگیری 

بله تنگی داره اسکن هسته ای هم تاییدش کرده یه دکتر جراح گفته جراحی میخواد نیاز به عکس رنگی هم نیست یه ...

پس عکس رنگی بگیر همینطوری بچتو نبر زیر تیغ ،بزار خیالت راحت باشه ،عکس هم خیلی سخت نیست منم پسرمو بردم ،فقط جای خوب ببرش که اذیتش نکنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بله تنگی داره اسکن هسته ای هم تاییدش کرده یه دکتر جراح گفته جراحی میخواد نیاز به عکس رنگی هم نیست یه ...

چند سالشه ؟ سریع نرو جراحی 

و اینکه عکس رنگی دوطرفه یا یه طرفم بودن ،گرید و برگشت ادرار به کلیه رو نشون میده 

اسکن اسکار رو نشون میده 

اسکار داشت یا نه؟

چند سالشه ؟ سریع نرو جراحی  و اینکه عکس رنگی دوطرفه یا یه طرفم بودن ،گرید و برگشت ادرار به کلی ...

نمیدونم اسکار داشت یا نه دکترا که چیزی به من نگفتن منم بلد نبودم انگلیسی هم نوشته....تازه پسرم سه ماهش پر شد امروز

پس عکس رنگی بگیر همینطوری بچتو نبر زیر تیغ ،بزار خیالت راحت باشه ،عکس هم خیلی سخت نیست منم پسرمو برد ...

پسرت چند وقتش بود اون موقع؟خوب اگه عمل نشه هم با این مدت آنتی بیوتیک خوردن معده و کبدش داغون میشه که 

نمیدونم اسکار داشت یا نه دکترا که چیزی به من نگفتن منم بلد نبودم انگلیسی هم نوشته....تازه پسرم سه ما ...

ای خدا هنوز خیلی کوچولوعه ، برای عمل به نظر یه دکتر اکتفا نکن 

دکتر کوروش علیزاده کرج عالیه 

و ببر ببین عمل میخواد یا نه 

یا شماره مطبش رو از نت بگیر زنگ بزن از منشی خواهش کن مدارک رو تو واتس اپ براش بفرست نظر بدن 

ولی عکس رنگی حتما لازمه تا جایی که من میدونم 

خدا کمکتون کنه

ای خدا هنوز خیلی کوچولوعه ، برای عمل به نظر یه دکتر اکتفا نکن  دکتر کوروش علیزاده کرج عالیه&nb ...

اصفهان هستم....دو تا جراح رفتم....قبلش هم که چند تا نفرولوژی رفتم....نمیخوام بچمو ببرم عکس رنگی تحمل درد کشیدنش رو ندارم