2777
2789
یعنی چون پریود چیز عادیه باید همه جارو کثیف کرد؟؟!.وگرنه تو خونه خودش هرکاری میکنه به خودش مربوطه

تو خونه خودش که معلومه 

نه ولی قطعا عمدی نبوده پیش میاد

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون پریود چیز عادیه باید همه جارو کثیف کرد؟؟!.وگرنه تو خونه خودش هرکاری میکنه به خودش مربوطه

عزیزم اون خانوم از اول همین طور داره میگه مگه چیه یه چیزه طبیعیه

انگار حالا چون یه چیز طبیعیه باید همه جارو خونی کنیم بعد بگیم طبیعیه

درکی از نجس بودن خون نداره

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏

[QUOTE=221287676]وای الان فکر کن وقتی از نوارش نشتی داده به شلوار ‌و بعد به تشکش  صد درصد هرجا نشسته با شلوار خ ...[/QUOTE

آره منم فکر کردم اگه واقعا متوجه نشده که زندگی به فنا رفته

فروش انواع لوازم آرایشی و مراقبتهای پوستی تخفیف ویژه برای نی نی سایتی ها ی عزیز 🥰از پیج من حمایت کنید لطفا   khanome_shic                   واتساپ09363985690
استارتر معلومه از خانومه خوشت نمیاد. نکن این کار رو دختر خوب. 

عزیزم آخه خیلی کثیفن یکی بیادخونت لباس زیرش پهن کنه حمام هیچی نذاره روش بدت نمیاد

حالاکنارشون مردهم هست این مردشایدفکردماله منه چی؟

پوستای نوارپهن اتاق خوابه بخدا

نواذهمینجوری میندازه کف اتاق 

بازم بگم؟؟؟

عزیزم اون خانوم از اول همین طور داره میگه مگه چیه یه چیزه طبیعیه انگار حالا چون یه چیز طبیعیه باید ...

درست صحبت کنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
نجسه خب خون هس نوشابه نیس که بندازی لباسشوی😒

وا هی داره شسته میشه دیگ نمیچسبه که به یه جای ماشین.اصن بعدشم بذارید خالی خالی بشوره.نجسی که نفوذ نمیکنه به عمق روح ماشین لباسشویی😅