2777
2789
دیگه گفتن چه فایده داره . ازین مهمونا راه ندین

مگه شما پریود نمیشین؟ هر کسی پریود میشه کاملا عادیه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چندش نیس فقط اینک چرا تن تن تعویض نکرده ک پخش نشه  البته حق با شماس

خب شاید یادش رفته نمیدونم هر دلیلی میتونه داشته باشه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
آخه نمیدونی دقم داده میره توسطل همینجوری نوارمیندازه روباز کف خونه پرپوستای نوا بهداشتیه بخدا تازه ...

دیگه بعضیا یه کم سر به هوان 

شما خانومی کن

وقتی یه وقتی حرف این چیزا شد بگو من خیلی رو بهداشت پریودی حساسم و برام مهمه یکمم از ترفنداش بهش غیر مستقیم یاد بده شاید نابلده😉

گناه داره یه چیز طبیعیه خدا راخوش نمیاد خودت بزار جای اون

من باشم حتما میگم که ببره بشوره یا خودم میبرم خشکشویی و به صاحبخونه تمیز تحویل میدم در هر صورت مهمونی رفته هتل که نرفته بعد رفتنش صاحبخونه عذاب بکشه اینکه دوروزه همون کثیف رو زیرش میندازه ولی صداش درنمیاد خجالت آوره وگرنه چیز طبیعی هستش و اتفاق میفته نباید صداشو درنیاره و بقیه رختخوابای صاحبخونه رو هم کثیف کنه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بچه ها حالا خارج ازین بحث وقتی پریود هستین شب که میخواین بخوابین دو تا دستمال کاغذی رو روی همدیگه&n ...

من خودم پریود میشدم با اینکه خونریزیم بسیار کم بود چند قطره دوتا نوار میچسبوندم به درازا تا گودی کمرم😂😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
آخه نمیدونی دقم داده میره توسطل همینجوری نوارمیندازه روباز کف خونه پرپوستای نوا بهداشتیه بخدا تازه ...

ای بابا...حالا بیخیال میره دیگه بالاخره...اگه خون نرفت یه پودر لکه بر هست.قوطی صورتی...معجزه ست من لکه خونی که مونده بود رو باهاش بردم راحت

من خودم پریود میشدم با اینکه خونریزیم بسیار کم بود چند قطره دوتا نوار میچسبوندم به درازا تا گودی کمر ...

واقعا؟😐 

چه کارایی میکنن مردم

ملحفه رو با اب سرد و صابون بشور پاک میشه.

بهش بگو فلانی خودت جمع کن زندگیمو ب گند کشیدی.

یاد جاریم افتادم برا بچه اش ازم شلوار پسرم میگرفت بعد حاضر نبود بگه ب تشک نشتی داده🤮🤮🤮چندش بیشعور

حاضر نبود شب پاشه بچش ببره دستشویی

من خودم پریود میشدم با اینکه خونریزیم بسیار کم بود چند قطره دوتا نوار میچسبوندم به درازا تا گودی کمر ...

کار خوبی میکنی 

من حتی تو خونه خودمم این کاری که گفتم میکنم 

در هر صورت برا هر کسی ممکنه پیش بیاد آدم خیالش این طوری جمع هست دیگه 

نور خواهی مستعد نور شو....