2821
2789
حالا که بحث دلمه شد بزارید منم تجربیاتم رو بگم ،پارسال یکی از دوستام از باغ پدرش برام کلی برگ مو آور ...

اره عزیزم منم پارسال این روشو کردم برگ ها نشسته لوله کردم گذاشتم داخل بطری نوشابه و درشو محکم بستم اما زمستون راضی نبودم ،به نظرم از قبل ادم دلمه بپیچه و نپخته بزار فریزر بهتر بود ،به خاطر همین امسال اینکارو نکردم مثل سال های قبل درست کردم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=238953958]اَللَرون آغریماسین سارا.😘😘😘 خیلی خوب توضیح دادی .پس منم همین روشی که گفتی امتحان می کنم .👌👌🌹 ...[/QUOT

فداتتتت 

حالا امروز سبزیارو پاک کردم حسته شدم 😂فردا یا شب اگه پیچیدم ایشالله عکس میگیرم میزارم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مادرمن اگه یه سردردکوچولو داشته باشه هم به من زنگ می زنه و خبر میده .یا میگه معده ام درد می کنه ...( ...

الهی 

مامان منم برعکسه هیچ وقت نمیگه مثل من ،الیته اون مشکلاتشو به خواهرش یعنی خاله ام میگه یا به خواهرم که پیششه میگع من زیاد ازشون اطلاعات نمیگیرم بگیرمم مامانم خلاصه وار تیتر اخبارو میگع 

تو بچگیمون مادرا دیدی غیبت خواهرشوهر و مادرشوهرو میکنن مامانم می‌کرد ولی به خالم به ما نمیکرد،یادمه ۱۵سالم بود که تازه فهمیدم اونم از زبان خاله ام که عمه ها و مامانبزرگم تا ۳ماهگی من به دیدنم نیومدن در حالیکه تو ی یک خونه و توی یک اناقشون مامانم میموند اما ذر اون اناق جدا بود از بیرون بود 

اره عزیزم منم پارسال این روشو کردم برگ ها نشسته لوله کردم گذاشتم داخل بطری نوشابه و درشو محکم بستم ا ...

آره دیگه ،تو یه دفعه آماده می‌کنی اینطوری راحت تره ،ولی این روش که تو بطری نوشابه نگه داری رو منم شنیدم جالب نیست ولی کاری که من کردم بخاطر اینکه آب نمک داره ماندگاریش زیاد میشه خیلی خوب بود

آره دیگه ،تو یه دفعه آماده می‌کنی اینطوری راحت تره ،ولی این روش که تو بطری نوشابه نگه داری رو منم شن ...

اره تو اب نمکم ریختی توش درواقع کنسروشو کردی مثل بیرونیا

الهی  مامان منم برعکسه هیچ وقت نمیگه مثل من ،الیته اون مشکلاتشو به خواهرش یعنی خاله ام میگه یا ...

مادرت خیلی کارخوبی میکنه👍👍👍🌹 .اصلا هیچ پدرومادری نباید مشکلاتش رو با بچه هاش درمیون بزاره .چون بچه ها غصه می خورن وکاری ازدستشون برنمیاد  .من الان سنم بالا رفته و میدونم باید چطور با این موضوعات کناربیام ولی قبلا واقعا ناراحت میشدم و توی زندگی من و همسرم اثر بدی داشت.

گل گلیا سلام علیکم 

خوبین خوشین من امروز از صبح درگیر بودم فقط اومدم پست هاتون رو خوندم 

مامان منم هر چی میشه زنگ میزنه دردل میکنه منم دیگه یاد گرفتم ناراحت نشم فقط میگم خدا بزرگه و حل میشه وامید میدم یا فقط گوش می‌کنم ودلداریش میدم. 

چه میشه کرد میدونم که کار خوبی نیست به بچه ها از مشکلات گفتن ولی گاهی میگم گناه دارن امیدشون به هم صحبتی ماست 🥺

فقط مهمه که ما مدیریت کنیم و اون ناراحتی تأثیر زیادی رو زندگیمون نذاره و با خودمون حملش نکنیم. 

در ضمن مرسی از دستورات غذایی 😁

من اهل دلمه نیستم همسرم هم همین طور واسه همین هیچ وقت درست نکردم 😁

اگه خونه مامانم بودیم و درست کرد میخوریم اگه هم نه مهم نیست برامون 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

به به چه دلمه پزونی راه افتاده تو تایپیک، بوش همه جای تایپیک و گرفت😍😋🤤نوش جونتون

بچه ها من موهام لخته خیلییییییی، جنس موهامم چربه، موهام و کوتاه کردم چون خیلی بلند شده بود تو گرما اذیت میشم خواهرم آرایشگر م. قع ک. تاهی گفت موخوره ی م. هام خیلی رفته بالا با اینکه ک. تاه کردم بازم موخوره داره هنوز دوباره به مدت دیگه برم نوک گیری کنم به نظرتون چی بزنم به موهام تقویت بشه و برای موخوره موثر باشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
به به چه دلمه پزونی راه افتاده تو تایپیک، بوش همه جای تایپیک و گرفت😍😋🤤نوش جونتون بچه ها من موهام ...

سلام مینا جون 

مبارک باشه 😍😍

اول اینکه سرچ کن گوگل انواع موخوره و ببین کدوم مدل هست و از چی هست 

موهات رو باید ترمیم کنی یه مدت رنگ زیاد نذاری... از شامپو یا ماسک موی آبرسان استفاده کنی 

با کش محکم و دم اسبی نبندی 

کلیپس استفاده کنی.... 

موی خیس شونه نزنی و بعد حمام تو شال نخی بذار موهات رو تا به تدریج خشک شه و سشوار کم و با فاصله مناسب استفاده کن 

برای رفع‌ش هم یه جا قبلا خونده بودم که شیرین بیان خوبه اگه پیدا کردم میذارم برات 

برای محصول مو هم راسته کار من نیست 

متخصصش ساراست 😂😂😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 
به به چه دلمه پزونی راه افتاده تو تایپیک، بوش همه جای تایپیک و گرفت😍😋🤤نوش جونتون بچه ها من موهام ...

مینا جون مبارک باشه ،برای موخوره من شنیدم که بعد از حمام نوک موها رو با یه روغن مثل نارگیل یا زیتون چرب  کرد چون که موخوره از خشکی نوک مو ایجاد میشه ،حالا بازم دوستانی که واردن به این قضیه بیان نظر بدن

سلام دوستان امروز اومدم بگم براتون،یکم طولانی میشه ببخشید

بچه ها تقریبا دو.سه جمعه بود بابت شرایطی باهمسرم بیرون نرفته بودیم،اولیش،هفته پیش ترش اصافه کار مونده بود،بعد حالا اواسط هفته همسرم میگف این جمعه با خانواده بریم کوه اینا،من ازاولش خیلی دلم نمیخاس،میگفتم حالا ببینیم چی میشه،بعد میگفتم از الان ب خانوادت نگو قول نده،اونم میگف بابا عه ضدحال نزنین اینا،خلاصه جمعه صبح بیدارشدیم مامانش پیام داد چیشد قرار بود بریم کوه،شوهرم تماس گرف گف خواب موندیم اینا،مادرش گف من یجاباید برم ختم که سالگرد از اشنایان دور بود،اگ میخایین وسیله برداریم باهم بریم من برم یه چن دقیقه بشینم بعدش بریم تو یه پارکی بشینیم،شوهرمم گف اره اونم خوبه، بدون نظر پرسیدن به مادرش اوکی داد برابردنش،گف اسنپ چرا من میبرم دیگ،که دلخور شدم (دوستان من دوس ندارم هرهفته با خانواده همسرم باشیم،اونام ازما انتظاردارن،هرجا میخان برن بمامیگن بیایین،که من ددسدارم اخه ما زندگی شخصی داریم برا خودمون باید اینو بدونن،خانواده خودمم شهردیگن)بعد شوهرم گف مامان اینجور میگه ک من گفتم من نمیام،اونم حالت دلخوری گرف،اومد بوسم کرد اینا گف اماده شو ،مامانو برسونم بیام بریم بیرون(من هم دوره ماهیانم که بهمم ریخته بود از لحاظ فکری،برای هرچیزی گریه میکردم،همم میخاستم دونفره باشیم،نه با خانواده،زورم اومد مادرشوهر برا خودش تصمیم کرف)گفتم بهت خبر میدم،اونم رف بعد مادرشوهرم زنگ زد بیا اینا برا حالت خوبه میریم پارک گفتم ناراحت نشین ولی حالشو ندارم،شوهرم زنگ زد گفت چیکارمیکنی زود بگو گفتم نمیام،اونم قطع کرد،منم از لجش تنها پاشدم رفتم پارک دیدم همه دورهم شلوغ دلم گرف،شوهرم چنبار زنگ زد ،گفتم بیرونم،گف پس بامن نمیای،بگو کجای منم ببام،گفتم میخام تنها باشم،اونم با برادرش بود،هی بدتر ناراحت میشدم،اون شبش هم باهمسرم تو قیافه بودم،سروسنگین،اون ولی مثلا خودشو بیخیال نشون میداد،بامن حرف میزد،فرداش براش صبونه اماده کردم،سرکارش بهش پیام دادم که ازت دلخورم انتظاراینو داشتم باهم دوتایی بریم بیرون ن اینک ب مامان اوکی بدی ببری ختم اونم ک مهم نبود،روز جمعه تنهام بزاری،خودت بری با خانوادت،گف میام خونه حرف میزنیم،اومد ولی اون شب حرف نزد،فردا شبش هم حرف نزد،منم صبونه دیگ بیدارنشدم،حرصم گرف از بیخیالیش،فرداش پیام دادم من مسخرت نیسم که منو منتطر میزاری حرف نمیزنی،من محتاجت نیسم ازاینجور حرفا،اونم گف چنروز بگذره حرف میزنیم،گفتم محبت زیاددیدی دلت خوش شده بازم بعد اون سنگین شدم باهاش تااینک خانوادشون اومدن خونمون بعد اون حرف زدیم ولی سرد بودیم تقریبا،که بهش گفتم حرف بزنیم گف الان نه،شب پنجشنبه رفتیم پارک گفتم حرف بزنیم نزاریم دیرشه گف الان وقتش نیس،(فککنم بخاطر این میگف ک دورمه)خلاصه گف فردارو چیکارکنیم گفتم نمیدونم،جمعش دیر بیدارشدیم از خواب،بعد من ازاینک ریلکس و بیخیاله رفتم تو اتاق با صدای بلند گریه کردم خیلی دلم پربودبعد چن دقیقه اومد گف بس کن بابا مسخرشو دراوردی،اعصابمونو خرد کردی،گفتم نمیخام تو بجای اینک این دوره هوای منو داشته باشه قربون صدقم بری باهام حرف بزنی فاصله میگیری اومد بغلم کرد و بوسیدم و اینا دوباره یکم بهتر شدیم  رفتیم بیرون،بهش گفتم من بخاطر عشق تو اومدم شهر غریب تو هوامو نداشته باشی نابود میشم تنهایی،این روزا خیلی تتها بودم با گریه میگفتم

الانم باهم حرف میزنیم ولی دلم هنوز سرده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

میدونم منم کم مقصر نبودم،اما تو دوره بدی بودم،و احساس میکنم شوهرم بی تفاوته عصابم خورد میشه،نمیخام همیشه باخانواده باشیم

بچه هاحالا یه ترسی نمیدونم چی منو گرفته برااینک

چنروز پیش شوهرم گف یکی از همکاراش بخاطر اوضاع مالی توافقی از زنش جدا میشه،حالا خونه هم از خودشونه،گفتم براخودش میگه،هیچوقت بخاطر این موضوع نمیشه، اونم وقتز خونه هم دارن،گب اره بابا یه چیزی گف،

اون موقع ماهم باهم خوب بودیم

بعد تو این مدت قهر که همسرم اخراش خیلی بی خیالترشد ک انگاری من مردمو،حرف من مهمه برام مهم نیس،ک وقتی پارک باهم میزدیم گف جریدا به این نتیجه رسیدم که کسی برام مهم نباشه،عکس العمل کسی برام مهم نیس و اینا گفتم عه حتی من؟اولش گف ن تو نه ولی بحث بعد گف بعد این گفتم تصمیم بگیر زود میگیری،بعدش دگ ۲.۳دقیقه بگذره من دیگه اهمیت نمیدم،بچه ها شوهرم قبلا اینجوری خیلی نمیگف

احساس میکنن همکارش بهش تاثیر گذاشته،ک گفتم من احساس میکنم حرفای همکارت بهت تاثیر گذاشته ک اینا نیگی نیگه ته نا باهم خیلی حرب نمیزنیم،اون روزم شانسی اومد بهم گف گف منو زنم خیلی باهم رفیقیم ولی حالمکن تو زندگی خوش نیس هیچ کدوم

شوهرم کفت خودم به این نتیجه رسیدم،تو نباید ازمن بخای من تغیر کنن،من تورو هنانطور که هستی نیخام ولی تو میخای منو تغیر بری،بهم اعتماد نداری اینا

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام دوستان امروز اومدم بگم براتون،یکم طولانی میشه ببخشید بچه ها تقریبا دو.سه جمعه بود بابت شرایطی ...

عزیز دلم ، شاداب جون درکت می کنم عزیزم❤ .اشتباه از همسرت بود باید زودتر سرحرف رو باز می کرد و نمی گذاشت که اینقدر غصه بخوری .🌹