2821
2789

اعتماد ازاین نظرگف که،شوهرم قبلا گف محیط بازار تهران برای پیشرفت کار خوبه،ک من گفتم ن من دوسندارم تو اون محیط باشی،یامثلا یبار درمورد مغازه زدن حرف میزدیم برگشت گف من رواط فروشم خوبه مثلا اگه دوتاخانوم بیان کرم بریزن من بخاطر فروشم یکم میگم و میخندم ولی پامو از حدم نمیزارم بیرون،گفتم ببین دیگ اصلا نمیزارم تو مغازه بزنی،یعنی چی جهنم اصلا طرف نخره،گف نه این یک سیاسته..‌خلاصه گف تو اعتمادنداری تو میخای من تو محیطی باشم فقط مرد باشه اعتماد نداری ک من از حدم بیرون نمیرم،منم گفتم ببین ن فقط من همه خانوما اینطورن،بتوهم اعتمادداشته باشم ب یسری از ادما ندارم

یادمه یبار تو شرکتی ویزیتور بود،منشیش دوسدختر رفیقت،بود اومده بود باهات نشسته بود دردودل کرد بود توهم مثلا دلداریش داده بودی(ماعقد بودیم)تو وقتی بهم تریف کردی من خیلی ازت دلخورشدم تو گفتی اگ بخای میام بیرون،گفتم ن همین که بدونی رواینچیزا حساسم و خط قرمزام چیه خوبه،هیچی گف گف ذهنیت و عقایدامون فرق میکنه،من بااین چیزا نمیگم طرف از راه درمیاد،گفتم ینی جامون عوض میشد بازم اینو میگفتی گف نمیدونم...

خلاصه بچه ها ازاین افکارش میترسم چیکارکنم من چجوری این مشکلو حل کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام دوستان امروز اومدم بگم براتون،یکم طولانی میشه ببخشید بچه ها تقریبا دو.سه جمعه بود بابت شرایطی ...

شاداب جان

اینکه دوست داری محیط خصوصی داشته باشین حق تو و خیلی طبیعی هست. 

ولی اینکه حرف رو مستقیم و به موقع نزنی و بعد سرش بحث کنی خوب نیست. 

ببین اکثر مردها باید بهشون مستقیم بگی چه درخواستی داری مثلا اگه آب پرتقال میخوای نگو وای چه تشنمه مستقیم بگو برو آبمیوه بخر 

خودشون تصمیم میگیرن چون هیچ واکنشی نداشتی و به ظاهر موافق بودی 

با تو قیافه رفتن کاری از پیش نمیره دوست خوبم 

مثلا بهتر بود میگفتی ببر مامان رو برسون منم تا موقعی وسیله جمع میکنم برگرد امروز رو دلم میخواد دوتایی باشیم با هم و از فرصت های دو نفره بودنمون استفاده کنیم. و اگر موافقت نمی‌کرد میگفتی الان تو دوره بدی هستم و حوصله تو جمع بودن رو ندارم دوست دارم این موقع ها یکم درکم کنی و هوام رو داشته باشی. 

مستقیم به همسرت بگو چه توقعی داری 

من خودم به همسرم گفتم مثلا اگه  یه جمعه تو بهار با دوستات میری کوه جمعه بعدیت برا خانواده باش. 

یه چایی بریز و بشین کنارش و بگو عزیزم ما الان بچه نداریم و میتونیم از فرصتای دو نفره بودنمون استفاده کنیم. با آرامش خواسته هات رو بگو. 

و در مورد تنها رفتنت خب کار چندان به وقتی نبوده عزیزم 

مشخصه که همسرت دوستت داره فقط باید روابط رو مدیریت کنه. کم کم که زندگی پیش بره وخواسته هاتون روواضح بیان کنین این مسائل خیلی کم رنگ میشه. 

الان وقتش هست شاداب جان 

نذار همین طور پیش بره و عادت شه براش و بعد نتونین حریم مشخص کنین 

ولی ولی ولی با گریه و قهر نمیشه باید بدونی و شیوه گفتگو با همسرت رو پیدا کنی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز دلم ، شاداب جون درکت می کنم عزیزم❤ .اشتباه از همسرت بود باید زودتر سرحرف رو باز می کرد و نمی گذ ...

اره عزیزم بهش گفتم طولانی نکنیم بدتر میشه میگف الان وقتش نیس

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
شاداب جان اینکه دوست داری محیط خصوصی داشته باشین حق تو و خیلی طبیعی هست.  ولی اینکه حرف رو مس ...

عزیزم قبول دارم رفتارم خیلی اشتباه بود،ولی دوره بدی داشتم افسرده شده بودم بهونه گیر،میخاسم طرف بدون اینک من بگم بفهمه و درک کنه،شوهرم گف منتا الان یبار زندگی متاهلی داشتم تو هم همینطور،تو از ی دنیایی منم از دنیای دیگ معلومه باید باهم فرق داشته باشیم،ولی باید راه بیاییم حل کنیم

ولی بچه ها ازاین رفتاراش و افکاراش که اخر گفتم میترسیم

فکرمیکنم دهن بینه میترسم از اینکه همکاراش یوق چیزی نگن

این دهنشو مشغول کنه

عزیزم قبول دارم رفتارم خیلی اشتباه بود،ولی دوره بدی داشتم افسرده شده بودم بهونه گیر،میخاسم طرف بدون ...

نه خیلی اشتباه نبوده 

همه تقصیرات برای تو نبوده دوست خوبم 

قطعا همسرت هم بی توجه بوده و این مسئله اذیت کننده ست. 

برای این مسائل آخر یه مدت بی تفاوت باش، شاید چون دیده حساس هستی این طور میکنه؟ 

هر چقدر هم متفاوت درست که نباید همو به زور تغییر داد 

ولی زندگی متاهلی شرایط آدم رو عوض میکنه بالاخره باید یه تغییراتی داشت 

عزیزم نمیتونی از یه مشاور کمک بگیری؟؟؟ 

میدونم منم کم مقصر نبودم،اما تو دوره بدی بودم،و احساس میکنم شوهرم بی تفاوته عصابم خورد میشه،نمیخام ه ...

من حس میکنم شاداب جان بارداری 

چون خیلی احساساتی شدی ،یک بی بی چک بزن

دقیقا منم موقع بارداریم اینطور بودم نمیدونستم باردارم به قول تو تزدیک دورم بود که بابام رفت تهران ،منو شچعرم رفتیم خونه مادرم یکم بابامو ندیدم دلم گرفت اومدم خونه نصف شبی پاشدم با گریه زنگ زد برگرد بابا بسه ما تنهاییم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم قبول دارم رفتارم خیلی اشتباه بود،ولی دوره بدی داشتم افسرده شده بودم بهونه گیر،میخاسم طرف بدون ...

نه بابا شاداب جان حساس نشو

ادما تغییر میکنن ،الان منم مثل شوعرت دوست دارم دیگه ادما برام مهم نباشن 

اونم این مدت خیلی هواتو داشته خدایی حامد اینقدر ناز میکردم نازمو نمیکشید ،زیاد نازکنی خسته میشه طرفت 

میدونم نازت دست خودت نبوده از هورمونها بوده ولی اون زمانا سعی کن اروم باشب 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
به به چه دلمه پزونی راه افتاده تو تایپیک، بوش همه جای تایپیک و گرفت😍😋🤤نوش جونتون بچه ها من موهام ...

مینا جون موخوره از این انتها موها چند شاخه میشه که از سشوار اتو مو حمام اب داغ و شامپو و رنگهاست 

هفته ای دوبار سس مایونز بزن به موهاتدتو حموم ،موهاتو خیس کن بعد سس مایونز بزن موهات بیست دقیقه بعد بشور 

روغن و زیتون و نارگیل هم خوبه ،بزار اول موهات خودشون خسک شن یکم بعد سشوار بکش 

من کرم مو پانتن دارم خیلی خوبه برای بعد حموم هست موهای من از بس دکلره و رنگ شده کلا اسیب دیدن اگه نزنم وز میشن ،وقتی میزنم نرم و زیبا میشن 

پروتینه کردن مو هست آرایشگرا انجام میدن موها رو ابریشمی میکنن 

اما همین کوتاهدکردنم خوبه ،هر بار رفتی ارایشگر یا هر دو هفته یا هر ماه بگو خواهرت برات نوک گیری کنه 

راستی مبارکت باشه 

منم این هفته میذم کوتاه میکنم موهام خسته شدم

اره عزیزم بهش گفتم طولانی نکنیم بدتر میشه میگف الان وقتش نیس

در مور چی می‌خواستی حرف بزنی که؟

درمورد جمعه و رفتن با خانوادش نبود مگه ؟

از قبل تر از مادرشوعرت تو برنامه بچین برای جمعه و بهش بگو عشقم اینبار تنهایی بریم ؟

شاداب جان اینکه دوست داری محیط خصوصی داشته باشین حق تو و خیلی طبیعی هست.  ولی اینکه حرف رو مس ...

فاطمه جون درست میگه ،اگه حرفت رو واضح و توی موقعیت مناسب نزنی هیچ اثری نداره .

مردا اصلا از قهر خانمها خوششون نمیاد و اگه مدام تکرار بشه براشون عادی میشه، پس حتما باید روشت رو عوض کنی .

دل نگران حرفهای همسرت هم نباش ،او   این حرف رو زده چون شاید فهمیده که به این موضوعات حساسی.

نقطه ضعف دستش نده و مثل خانم هایی که تا شوهرشون میگه زن دوم می گیرم غش و ضعف می کنند ،نباش .

یه سر به تاپیک دختر گرانبها بزن ،اونجا یه فایل صوتی گذاشته و روش رفتار با خانواده همسر رو خیلی خوب توضیح داده .🌹

فاطمه جون درست میگه ،اگه حرفت رو واضح و توی موقعیت مناسب نزنی هیچ اثری نداره . مردا اصلا از قهر خان ...

🌼🌱😘😘😘

آره دقیقا آقایون از خانوم های گیر دهنده و قهر کننده دوری میکنن ( البته قهر به اندازه و بجا برای مسائل مهم گاهی لازم هست 😝😜😉😉🤪) 

در عوض جذب خانومای با اعتماد به نفس و صبور میشن 

البته بنظرم نه تنها آقایونه کلا انسان ها این طوری هستن.... 

آفرین تاپیک های گران بها خیلی خوبه 👍

🌹🌹مهربون ها ممنونم بخاطر راهکارتون، من تابحال موهامو رنگ نکردم، اصلا هم اهل سشوار کشیدن نیستم موهام به اندازه ی کافی صافه و نیاز نمی بینم سشوار بکشم، برای خشک کردن مو هم چون تارهای موی نازکی دارم خیلی زود با یه حوله پیچ کردن خشک میشه، ولی فکر کنم علت اصلی موخوره ی موهام بخاطر آب داغ باشه نمیدونم چه عادت بدیه که من دارم تابستون و زمستون حموم آب داغ میگیرم🤒ولی حتما ترک میکنم💪از جاریم که دوره ی طب سنتی و گذرونده پرسیدم پیشنهاد داد روغن نارگیل بمالم به نوک موهام که بعضی از دوستان هم پیشنهادش و دادن🌷🌷🌷

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
🌹🌹مهربون ها ممنونم بخاطر راهکارتون، من تابحال موهامو رنگ نکردم، اصلا هم اهل سشوار کشیدن نیستم موها ...

🌻🌱🌼😘

آره آب داغ هم خوب نیست... من خودمم روغن نارگیل میزنم نوک موهام باحاله 😍 

راستی مینا جان تو حموم موهات رو نشسته بشور و نشسته هم شونه کن این برای ریزش هست گفتم که الان بحث مو هست بگم. 

انشاالله که زودتر موهات همون بشه که میخوای 🌹

🌻🌱🌼😘 آره آب داغ هم خوب نیست... من خودمم روغن نارگیل میزنم نوک موهام باحاله 😍  راستی مینا ...

آره امشب زدم خیلی خوب بود😎ممنون از راهنماییت اینم یه عادت بد دیگه که من دارم تحت هیچ شرایطی نمیشینم، فکر کنم اینم باید ترک بشه😒نمیدونم چرا از نشستن تو حموم اصلا خوشم نمیاد با اینکه رو صندلی حمومه ولی دوست دارم زودتر تموم شه احتمالا جز اون دسته از بچه ها بودم که تو بچگی مامانم منو میذاشت لای پاهاش تا در نرم و بتونه منو بشوره😄یا با کیسه می‌افتاد به جونم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
نه خیلی اشتباه نبوده  همه تقصیرات برای تو نبوده دوست خوبم  قطعا همسرت هم بی توجه بوده و ...

ممنونم عزیزم

منم بهش گفتم ما متاهلیم شرایط فرق میکنه باید به یسری قواعد پایبند باشیم

مشاور فعلا نمیتونم عزیزم

خودمم هم احساس میکنم همکارش بهش تاثیر گذاشته،ک با خودشگفته اینچیزا انقد اسون شده ک طرف داره اجراش میکنه،پس منم خودی نشون بدم

هم از اینکه غرورشو نشکونه و مثلا بترسونتم

ولی حس خوبی نمیگیرم از این حرفا