2821
2789
تنهایی راحت تره و‌جمعی حال بیشتری میده و کمی سخت تره مثلا تنهایی میتونیی جایی که دوست داری بری غذا ...

کاملا موافقممم👍🏻👍🏻♥️

البته نه هرجمعی هاا😉😉

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
فدات شیلان جان  منم کتاب صوتی وقتی زندگی دومت شروع می‌شود  رو دارم گپش میدم و تو مرحله او ...

آفرین سارا بنظرم عالیه برات این کتاب

یادته منم تو حال بدی بودم گوشش دادم و گفتم تاثیر داشته 

خوب کاری میکنی عزیزممم♥️♥️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی زهرا جونم خوبم بدم نیس دارم کتاب صوتی که شیلان تو لیست معرفی کتابش نوشته بود ،وقتی زندگی دومت ا ...

عزیزم برگ مو رو اول می جوشونی بعد می پیچی ؟؟من یه بار بدون اینکه آب جوش روشون بریزم گذاشتم فریزر ولی همشون پودر شدند .البته صاف روی هم گذاشته بودم توی کیسه فریزر.

سحر جان من شاگرد موفقی بودم و از ساعت ۸صبح تا نصف شب روز بعد درس میخوندم ،البته اگه یک روز به امتخان ...

پس حسابی شاگرد زرنگ بودی .البته مشخص بود چون این همه به کتاب خوندن علاقه داری .🌹🌹🌹

عزیزم درست میگی من عذاب وجدان میگیرم حس میکنم غذا بخورم فاتحه نفرستم نامردیه شاید نیازش باشه یا چیز ...

مادرمن اگه یه سردردکوچولو داشته باشه هم به من زنگ می زنه و خبر میده .یا میگه معده ام درد می کنه ...( حالا برادرم پزشکه )،میگم مامان چرا به داداشم نمیگی اون دکتره بهتر میدونه ....میگه نه اون نگران میشه ،یه وقت غصه می خوره .😐🙄

گفتم خب من هم نگران میشم غصه می خورم ولی کاری از دستم برنمیاد .

حالا فهمیدم که بیشتر دلش می خواد که من فقط باهاش همدردی کنم وگرنه مشکل و بیماری خاصی نداره.

مادرمن اگه یه سردردکوچولو داشته باشه هم به من زنگ می زنه و خبر میده .یا میگه معده ام درد می کنه ...( ...

عزیزمممم🤣🤣 خیلی باحال بوداون غصه میخوره😉

دقیقا هدفشون اینکه ما همدردیه کنیم و بهشون محبت کنیم وگرنه سالمن

عزیزم برگ مو رو اول می جوشونی بعد می پیچی ؟؟من یه بار بدون اینکه آب جوش روشون بریزم گذاشتم فریزر ولی ...

اره عزیزم ،توی یک قابلمه اب میریزی میزاری بجوشه ،بعد برگ موها رو دسته دسته نه همسون میندازی توش ،دو دقیقه نشده سریع برمیداری همینپکه رنگشون زرد شد و تغییر کرد ،بعد من دوتا قابامه که ازشون استفاده نمیکنم زیاد ،میارم میزارم جلوم هر دو قابلمه سه ردیف یا چهار ردیف دلمه میپیچم درشونو میزارم ،میزارم فریزر ،بعدا تو زمستون یا مهمونی از شب میزارم تو یخچال یخشون باز شه ،صبحی با ابمرغ اگه داشتم نداشتم با اب کرم معمولی مبریزم روشون یک بشقاب یا پیش دستی هم که میدونی میزارن روی برگ موها که باز نشن ،تا جایی که کمی بالاتر از پیش دستی بیاد اب میرزم با کمی روغن ،روغن زیتون باشه عالی تر میشه ،مامانم روشون چندتا هم لیموترش حلقه میکنه میزاره اما من برای تزیین اینکارو میکنم ،

داغ برگ موها هم ،من پیازو رنده میکنم اما مامانم نگینی خرد میکنی تفت میده ،برنج ،کمی بلغور ،سبزی دلمه ،گوشت چرخکرده کمی اکه خواستی نخواستی که هیچ ،لپه ،من یکبار لپه نداشتم عدس زدم خیلی خوب شد ،روغن ،روغن زیتون باشه بهتر ،من گوجه هم رنده میکنم توش اما مامانم نمیکنه ،ادویه زردچوبه نمک فلفل که میدونی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اره عزیزم ،توی یک قابلمه اب میریزی میزاری بجوشه ،بعد برگ موها رو دسته دسته نه همسون میندازی توش ،دو ...

اَللَرون آغریماسین سارا.😘😘😘

خیلی خوب توضیح دادی .پس منم همین روشی که گفتی امتحان می کنم .👌👌🌹🌹🌹🌹🌹

مرسی زهرا جونم خوبم بدم نیس دارم کتاب صوتی که شیلان تو لیست معرفی کتابش نوشته بود ،وقتی زندگی دومت ا ...

قربونت برم ،منم خوبم 

خدا رو شکر که با فعالیت و کار سرگرم هستی ،پیامهای دو روز پیش رو امروز میخوندم برات ناراحت شدم ولی خدا رو شکر تو آدم منفعلی نیستی و میتونی تغییراتی تو این وضعیت به وجود بیاری 

انشاءالله شوهرت انقدر تغییرات مثبت بکنه و بشه همونی که تو میخوای🤲 

ما هم خانوادگی عاشق دلمه ایم ،منم تو این فصل دو بار درست کردم ولی برگ کم هست ،یعنی باید بخریم که معمولا تازه نیست ،چند سال پیش منم دلمه فریز مردم خیلی خوب بود ،نوش جونتون باشه  

مادرمن اگه یه سردردکوچولو داشته باشه هم به من زنگ می زنه و خبر میده .یا میگه معده ام درد می کنه ...( ...

وای عزیزم ،چقدر خندیدم 😂 

خدا مامانت رو حفظ کنه ،خدا رو شکر که مشکلی نیست 

من میگم وقتی مامانا پیش ما درد دل میکنن چون میدونن ما نازشونو میخریم و همدردی میکنیم به قول مامانت غصشونو میخوریم وگرنه که پسرا زیاد حوصله شنیدن این چیزا ر‌و ندارن

حالا که بحث دلمه شد بزارید منم تجربیاتم رو بگم ،پارسال یکی از دوستام از باغ پدرش برام کلی برگ مو آورد منم بیشترش رو درست کردم و خورده شد ،یه مقداریش مونده بود 

هر هفت هشت تا برگ رو بعد از شستن و خشک کردنشون روی هم گذاشتم و لوله کردم یه شیشه رو پر از این برگها کردم آخر سر روشون آب نمک ریختم و گذاشتم یخچال ،اولین بارم بود این کارو کردم و نتیجش عالی بود امسال اون شیشه برگ رو آوردم و باهاشون دلمه درست کردم عالی شد ،طعم و مزش مثل برگ تازه بود 

سالای قبل برگ رو فریز کرده بودم ولی وقتی میخواستم استفاده کنم خیلی باید احتیاط میکردم چون شکننده شده بود  

در مورد محتویات دلمه هم ما برنج و گوشت و لپه و سبزی دلمه میزنیم و مامانم کشمش هم میزنه ،برای سس روش هم سرکه و شیره و یا رب انار ملس رقیق شده میریزیم که با اون بپزه و مزه دار بشه و ملس بشه

حالا که بحث دلمه شد بزارید منم تجربیاتم رو بگم ،پارسال یکی از دوستام از باغ پدرش برام کلی برگ مو آور ...

به به دهنم آب افتاد 😋😋😋

این هم خیلی روش خوبیه .ممنون که یادمون دادی زهرا ی عزیز و نازنین👌👌🌹🌹🌹🌹👏👏👏