2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها.. شبتون بخیر

میخوام ازتون در مورد یه موضوعی راهنمایی بگیرم که البته مشکل من نیست و برای یکی از عزیزانمه و واقعا داره اذیت میشه.... 

با شخصی که همیشه دوست داره اعصابتونو بهم بریزه و از عصبی شدن شما لذت میبره و یا اینکه فکر میکنه با گفتن لذت ها و تفریح هاش شما رو میچزونه، پیش شما همش می خواد نشون بده که چه قدر زندگی عاشقانه ای داره ولی هرشب صدای دعواشون و میشنوی، هرکاری و برای کسب درآمد شروع کنید اون هم دست میبره تو همون کار و فکر میکنه زرنگی کرده و انگار شما حق و سهمش و بالا کشیدین،رفتارهای منفی همسرتون و همیشه بهتون گوشزد میکنه و میخواد نشون بده زندگی بدردبخوری ندارید و خیلی رفتارهای اینچنینی دیگه.... چه برخوردی میکنید... با در نظر گرفتن اینکه اون شخص زنداداشتونه و واحد کناریتون خونشه و هر روز مجبورید تحملش کنید، از لحاظ مالی شرایط عوض کردن خونه هم ندارید

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
باهاش در ارتباط بودی؟

من نه ۱۳۷۹جانانم یادته اون میگف

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام بچه ها.. شبتون بخیر میخوام ازتون در مورد یه موضوعی راهنمایی بگیرم که البته مشکل من نیست و برای ...

چه سخت چه بد ،خدا صبرت بده،جاری این مدلی دارم ،طوریکه الان کلا شمارمو عوض کردم چندبارم خواسته ندادم کلا خونه مادرشوعرم نمیاد جایی هم ببینمش کنارش نمیشینم ،قبلا که شماره قبلیمو داشت دیوانه ام کرده بود طوری که از هر ده پیامش دوتا رو به زور میدادم با جواب نمیدونم که,,هرچی میگفت میگفتم نمیدونم

ولی خب این شرایطی هست که فعلا در اون قرار داری ،اولا زنداداشته بپذیر به عنوان یک آدم حسود و بدذات وقتی اینجوری شناختی وقتی چیزی بگه به خسادت و موذی بودنس ربط بده ،دوما باهاش کمتر رفتار و آمد میکردم ،همسایه مامانم عروس و مادرشوهرن ،ماهی یکی دوبار شاید هم یگه رو نبینن با اینکه تو یک ساختمانن شما هم تلاشتو کن نبینیش 

سوما نقطه ضعف نده دستش وقتی از روابط عاشقانه نداسته اش میگه با خنده و خوشی بپذیر و بگو چه خوب و خوشحالم که تو و برادرم خوشبختین فلان ،تو هم از روابط خوبتون بگو ،اگه مدام بدی های شوعرتونو میگه یکبار با قاطعیت بگو وارد حریم خصوصی ما نشو من شوهرم همینطور که هست دوست دارم ،اگه چیزی ازت پرسید بگو اونا شخصین نمیتونم جواب بدم و محل رو برای اورد چای یا غذا یا سرویس بهداشتی ترک کن 

در مورد اینکه هرکاری میکنی اونم وارد اونکار میشه خوشحال باش که تو موفقی و اون به موفقیتت خسادت میکنه چه خوب که الگوش میشی اینطوری لااقل با افکار خوب به قضیه نگاه میکنی اعصابت کمتر خراب میشه 

و اما من حای تو بودم یک دعوایی راه مینداختم که شدید نباشه ولی یک حرف یا رفتارش بزرگ میکردم میزدم به گریه و گله و شکایت به داداشمو آخرش قهر، نشد نهایتش سردی و رفت و امد کم ،اگه هم نتونستم از خودم دورش کنم چون میگن دشمنتو مثل دوست نگهدار،وقتی وارد خریم خصوصی زندگیم میشد گوشزد میکردم که اون حریم شخصی رعایت کن با جدیت ،ولی در کل فک کن یک سنگ هست یا رادیو خراب هرچی گفت بخند و اصلا گوش نکن 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چه سخت چه بد ،خدا صبرت بده،جاری این مدلی دارم ،طوریکه الان کلا شمارمو عوض کردم چندبارم خواسته ندادم ...

ممنونم سارا جان بابت راهکارها... البته گفتم که مشکلی که مطرح کردم مربوط به من نمیشه و خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که بتونم از این طریق راهنمایی کنم... زنداداشه کلا اول جو و متشنج میکنه بعد خودشو میزنه به بیخیالی و کی بود کی بود من نبودم، اون بنده خدا هم از بس بهش حساس شده اگه تو اوج خوشی و خنده باشه یهو زنداداشه و ببینه لبخند رو لبهاش خشک میشه با اینکه اصلا شاید اونروز حرفی بینشون رد و بدل نشه ولی به شدت از دیدنش حال بدی پیدا میکنه،میگه حتی صداش و که می‌شنوم حالم بد میشه و اعصابم بهم میریزه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

رفت و آمد بی هوا نداره، سعی میکنه  نره خونه داداشش مگر در مواقع ضرورت، فقط گاهن مجبوره تو دورهمی های خونوادگی خودش و رفتارش و تحمل کنه که بعد اون تا چند روز زندگی به خودش زهر میشه.... 

شاداب جان هر آدمی یه خصوصیات رفتاری اخلاقی داره و همسر شما هم ازین قضیه مستثنی نیست.  ولی تقری ...

ممنون عزیزم🙏

از روشتون استفاده میکنم🌱

به رفتار مادرش حساس شده میترسه منم اونجور شم

و البته همیشه هم نمیگه ولی همین چنبارم میگه خب جالب نیس منو مث مادرش بدونه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اشکال نداره عزیزم ،شورشم درنیاوردی،به هر حال ما دوستان مجازی هستیم و کم و بیش در حد خودمون مشکلاتمون ...

قربونت عزیزم🌻

دقیقا،من اگر بیام به مادرم بگم،هم غصه میخوره هم نصیحت و...

که صلاح میدونم نگم

من واقعا از همتون لذت میبرم و نکات خیلی خوبی یاد میگیرم🌱

🌻خدا خیرتون بده🌻

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ببین راه تذکر دادنو عوض کن  مثلا اگه میوه های پلاسیده میخره نگو تو بلد نیستی بخری برو از فلان ...

من واقعا مث خیلی از زنای دیگ غرغرو نیسم یا بد صحبت نمیکنم

ایشون خیلی حساسن،به این موضوع حساس شده

عزیزم حالا واقعا  آیا خودت رو ،آدم کنترل گری می دونی یا نه؟ اگر جوابت نه هست، پس روش گفتنت ایر ...

من از نظر خودم هم کنترل گرم بیشتر وقتا

بعضیوقتا خیلی عصبی و کلافه بشم نه مخصوصا تو این مدت که ایشون رفتن شهردیگ

از گزینه تشویق استفاده میکنم👌🏻

ولی یمدت گذاشتم کنار،چون احساس میکنم الانم تشویق کنم فک میکنه تمام تشویقام الکیه بابت بحثی ک باهم داشتیم

سلام دوستان وقتتون بخیر ممنون که تگم کردید🤗

بچها منو همسرم قبلا اگه بحث کوچیکی بینمون پیش میومد یا یه جایی به مشکل میخوردیم حالا از رو کم تجربگی بود یا هرچی فـورا خانواده ها رو در جریان قرار میدادیم ودر واقع میخواستیم  که بینمون قضاوت کنن و اینجوری خودمونو تبرئه کنیم😓😫

درحالی که عاشقانه همدیگرو دوست داشتیم و واقعا مشکلاتمون جدی نبود ولی الان این متاسفانع برای خانواده هامون جاافتاده که ما همیشه دعواداریم یا از زندگیمون ناراضیم مثلا اگه من یه روز که مامانم زنگ میزنه کم حوصله باشم یا....فورا میگه دعوا کردید و خانواده ی همسرم هم همینطور

الان خیــــــلی پشیمونم چیکار کنم این ذهنیت از بین بره 

ممنونم ازتون

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
سلام دوستان وقتتون بخیر ممنون که تگم کردید🤗 بچها منو همسرم قبلا اگه بحث کوچیکی بینمون پیش میومد یا ...

یکبار یرای همیشه بگو ما قرار نیس همیشه درحال دعوا باشیم گاهی حال خودم ناخوشه بی حوصلم و این خیلی طبیعیه حتما برای شمام پیش اومده و میاد😊