2777
2789
بله متاسفانه فکرمیکنه حلال همه مشکلاته،ولی اکثرا میزنه بدتر خراب میکنه یمدت من عقد بودم همسرم اسنپ ...

شاداب جان دوتا چیز از آدمها به هم سرایت می کنه .اضطراب و خنده

مادرشوهرت آدم مضطربی هست و این ناراحتی رو به اطرافیانش منتقل میکنه.

نمی تونی باهاش قطع رابطه کنی ولی باید نسبت به رفتارش بی خیال بشی تا روی تو اثر نزاره.

چون  طبق گفته خودت ،کنترل گر هستی،  این دوسال فرصت خوبیه که روی این موضوع کار کنی .معمولا بچه های اول این خصوصیت رو دارند .تا می تونی در این زمینه مطالعه کن..

سلام بچه ها.. شبتون بخیر میخوام ازتون در مورد یه موضوعی راهنمایی بگیرم که البته مشکل من نیست و برای ...

سلام مینا جون .

دوست خوبم تنها چاره اش بیخیالیه.

حرفها رفتار مردم هیچ تا ثیری روی ما نداره و این خود ما هستیم که اونها رو تبدیل به کارد و چاقو می کنیم و به خودمون می زنیم .

درمقابل مشکلات ماسه راه بیشتر نداریم 

بجنگیم

بگریزیم 

بپذیریم

حالا که  نمی تونی از اونجا بری و نه می تونی باهاش بجنگی پس باید این مشکل رو بپذیری که این آدم ،اخلاقش همینه و عوض بشو نیست .پس حالا من نسبت بهش کوری وکری ولالی رو انتخاب می کنم و بی حس و بی احساس میشم .یعنی هر حرفی که بزنه و یا هرکاری که بکنه برای من انگار یه غریبه ست و اصلا برام مهم نیست که چی میگه وچی کار میکنه و به خودم میگم :به من چه.

یکی از آشنایان من این مشکل رو داشت و هر روز از  عروسش گله میکرد و از بدی هاش می گفت و واقعا رنج می کشید و ناراحت بود .این بیخیال بودن رو بهش گفتم و هروقت که می خواست دوباره درد دل کنه بحث رو عوض میکردم و می گفتم ولش کن بابا ،اون درست بشو نیست.

بیخیال ...

و سریع بحث رو عوض میکردیم  و الان، روی خودش کار کرده و  خیلی کم تر  غصه می خوره و دیگه اون شخص نمی تونه عذابش بده.

این پذیرش مشکل، خیلی به ما کمک میکنه و به ما آرامش میده ولی تا وقتی که بخوایم بجنگیم و یا جلوی اون شخص حالت دفاعی به خودمون بگیریم ،فقط دچار اضطراب و نگرانی میشیم .پس بیخیالی بهترین راهه .همون طور که اگه کسی توی خیابون رفتار بدی داشته باشه،ما اصلا ناراحت نمیشیم چون برامون غریبه ست ،اینجا هم باید همون طور عمل کنیم .

باید با او کم صحبت کنیم و اگر خواست، درباره زندگی و یا همسر ما نظر بده،جوابش رو ندیم و  یا فقط با بله و نه پاسخ بدیم تا خودش کلافه بشه و دست از سرما برداره.

🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@blue_sons ‍  @maman_ali94 ‍  @niloo_64 ‍  @shilanshaho ‍  @دختر_شاداب ‍ ...

سلام سحرجان

ممنونم ♥️

ببخشید که نمیتونم چند مدتی کنارتون باشم 

گاهی حتی برای خواب هم وقت کم میارم

ان شالله یه فرصت پیدا کنم حتما میام و میخونمو مشارکت میکنم🥰

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
سلام دوستان وقتتون بخیر ممنون که تگم کردید🤗 بچها منو همسرم قبلا اگه بحث کوچیکی بینمون پیش میومد یا ...

عزیزم .فقط یک بار بهشون بگو که ما مشکلاتمون حل شده و الان باهم خوب و خوشیم ولی دیگه بعد از اون تو مسئولیتی نداری و اگر بقیه مدام نگران شما هستند ،تقصیر تو نیست و مشکل خودشونه.

زمان همه چیز رو حل میکنه .پس عجله نکن و اونها با دیدن خوشبختی تو کم کم همه چیز رو فراموش می کنند .

پس با خیال راحت زندگی کن و نگران فکر بقیه نباش .

چون ،حتی اگر شما در گذشته مشکلی نداشتید ،بازهم ممکن بود که الان نگران شما باشند .🌹🌹🌹

رفت و آمد بی هوا نداره، سعی میکنه  نره خونه داداشش مگر در مواقع ضرورت، فقط گاهن مجبوره تو دورهم ...

یعنی یک آدم چقدر حرص درآر و بیخود میتونه باشه 

میبینه طرف ازش خوشش نمیاد باز از لج اون هروکر راه میندازه ،مینا دویتت دیگه نقطه ضعف نده بهش به حرفاش بخنده و مثل خودش رفتار کنه وااای صدای دعواتون دیشب نزاشت ما بخوابیم فلان دیگه حرص اونو دربیاره 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام دوستان وقتتون بخیر ممنون که تگم کردید🤗 بچها منو همسرم قبلا اگه بحث کوچیکی بینمون پیش میومد یا ...

عزیزم از این به بعد خوبی های همسرتو بگو و بگو زندگیتچن بهتر شده 

ما مسیول افکار دیگران نیستیم ،بزار هر جور دوست دارن فک کنن برات مهم نباشه تو زندگی خودتو کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام شیلان جون .حالت خوبه ؟ زودتر بیا دلمون برات تنگ شده .🌹🌹🌹❤

مرسی سحر جون

منم دلم برای هم صحبتی باهاتون تنگ شده

اما چون مادربزرگم اومده یکم بیشتر میرم خونه مامانم تا بتونم کمک کنم از طرفی تایم کاریم هم زیاد شده و خونه هم تا آشپزی میکنم و جمع جور حسابی وقت کم میارم 

اما قول میدم به زودی با کلی انرژی خوب بیام پیشتون🥰😘

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
مرسی سحر جون منم دلم برای هم صحبتی باهاتون تنگ شده اما چون مادربزرگم اومده یکم بیشتر میرم خونه مام ...

به سلامتی عزیزم.🌹🌹🌹

خدا رو شکر که مادر بزرگتون اومده پیش شما .یادمه چقدر نگرانش بودی .❤

اره منم از اون سایت برای جستجو استفاده میکنم ولی متاسفانه بعضی کتابا کلا تایید نمیشن که کتابخونه ها ...

محتوای بعضی از کتابا رد شده است و اگه از قبل هم داشته باشن توی این سامانه نیست. من رفتم کتابخونه یه نفر دقیقا راجع به چهار اثر این مشکلو داشت و کارمند کتابخونه از خوندن این کتاب منعش میکرد.

سلام خانما یه سوال دارم لطفا اگر واقعا اطلاع دارین جواب بدین ممنون کسی که دوتا شغل استاد دانشگاهی و ...

اگه تو سیستم بانک مرکزی اسمش بعنوان بدهکار ثبت نشده باشه و چک و فیش حقوقی از دو بانک مجزا باشه میشه.

ممنونم سارا جان بابت راهکارها... البته گفتم که مشکلی که مطرح کردم مربوط به من نمیشه و خواستم ازتون ر ...

مینا جان سلام 

ببین دوست خوبم اون طرف اذیت کننده از دو حالت خارج نیست یا کلا اخلاقش این طوری هست و کار چندانی نمیشه براش کرد و باید پذیرفت 

ویا اینکه قصد آزار داره که تنها چاره اش بی تفاوتی هست. 

الان مسئله اینجاست دوستت که میدونه حالش خراب میشه با وجود اون چرا خودش رو آزار میده؟؟؟ 

باید یه جایی با این آدم تو زندگیش کنار بیاد انقدر باید اعتماد بنفس خودش رو بالا ببره که یه آدم اون طوری نتونه اذیتش کنه 

میدونم که خیلی سخته ولی کاش یه مدت بی تفاوت کامل باشه باهاش هر چیز که گفت یه لبخند بزنه تا طرف بفهمه که نمیتونه آرامشش رو بهم بریزه 

یه کار که میتونه کنه اینه که مثلا در مورد صدای دعواشون خیلی محترمانه بهش تذکر بده و بگه دیشب صداتون خیلی بلند بود گفتم بهت بگم صدا تا خارج خونه میاد شاید ندونی .. تا بدونه همون قدر که مانور رو خوب بودن خودش میده دوستت از زوایای دیگه هم بی اطلاع نیست این طوری شاید اون مانور کمتر بشه. 

درهرصورت عزیزم نمیشه اون آدم رو تغییر داد و دوست شما باید انقدر ویژگی های مثبت خودش رو ارتقا بده که دیگه حرف های اون بهمش نریزه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام بچه ها.. شبتون بخیر میخوام ازتون در مورد یه موضوعی راهنمایی بگیرم که البته مشکل من نیست و برای ...

سلام مینا جون. به نظر من اون آدم عوض بشو نیست و فقط باید بهش بی محلی کرد نقطه ضعف هم نشون بده بدتر میکنه. تو این اوضاع که به راحتی نمیشه خونه عوض کرد چرا باید خودشو به سختی بندازه. به نظر من حتی نباید از خودش دفاع کنه و خوشبختیشو جار بزنه فقط باید بی محلی کرد.بذار بگه شوهرت بده تا اینکه سوار زندگیت بشه. میخواد دوستتو از زندگیش بیزار کنه و فقط و فقط از روی حسادته.من تو این موارد که خیلی باهاش روبرو شدم یه نگاه عاقل در سفیه میندازم و لبخند میزنم جواب هم نمیدم دیگه دور و برم پیداش نمیشه که بخواد پز بده. میگما همه از خواهر شوهر مینالن این دوستتون از زنداداش  

سلام عزیزم 

ببین شما یه رفتاری رو تو ذهن بقیه نهادینه کردین و ازبین رفتنش فقط و فقط مستلزم زمان و صبر هست. 

الانم برات مهم نباشه چون خودت که خبر داری تو زندگیت چه خبره 

سعی کنین در رابطتون تو جمع محترمانه و صمیمانه برخورد کنین تا کم کم اطرافیان هم براشون جا بیفته 

هر موقع هم که گفتن چی شده باز دعوا کردین فقط یه جمله همراه با خنده و لبخند بگین که نه دیگه اون روزای خام بودن جوونی گذشته الان شکر خدا زندگی رو بلد شدیم و مشکلی نیست که باعث ناراحتی شما بشه. 

اونا هم کم کم عادت میکنن.

نور خواهی مستعد نور شو.... 

دوستای مهربونم ممنونم از راهکارهای خوبتون... حتما باهاش صحبت میکنم🌺🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹