2777
2789
الان بااین وجود منم به همسرم ب وقتش باید تذکر بدم؟

به هر حال وقتی موضوعی اذیتت میکنه باید با شوهرت درمیون بذاری با توجه به اینکه شوهرت از امر و نهی فراریه باید با زبون خوش بری جلو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم باحرفاتون من سر اینجور حرفا حالا نمیدونم باسیاست یا بی سیاست حرف زدم باهمسرم،یعنی بهش گفتم ا ...

شما که قرار نیست همدیگرو تغییر بدین خصوصیات خوبتون رو تقویت کنید. من نمیدونم اصطلاح روانشناسیش چیه ولی فکر میکنم همسر شما یه حالت تدافعی گرفته در برابر هر رفتاری که شبیه رفتار مادرش باشه و فکر میکنه که از زندگی پدر ومادرش درس گرفته.

ممنون عزیزم معرفی کردی🌹🌹🌹 ان شالله که کتابخونه شهرمون داشته باشدش. 

تو تاپیک قبل یکی از دوستان سامانهsamanpl رو معرفی کردن میتونی وضعیت کتابای مد نظرت رو در کتابخانه شهرتون ببینی. من استفاده کردم خوب بود

عزیزم مادر شوهرت شخصیت کنترل کننده داره و میخواد، توی همه امور نظر بده و از همه چیز خبر داشته باشه. ...

بله متاسفانه فکرمیکنه حلال همه مشکلاته،ولی اکثرا میزنه بدتر خراب میکنه

یمدت من عقد بودم همسرم اسنپ بعد کارش میرف دیروق میومدگاهی،همش میگف این پسره کجا موند مشکوک میزنه،یبار برم تعقیبش کنم😑فککن منم عقد خب ادم ذهنیتش بهم میریزه،میگفتم مامان شما نباید همچین حرفی بزنی شما اگرم ب پسرت مشکوکی نباید جلدی من تازه عروس بگی از چیزی ک مطمعن نیسی نگو الکی مسله ایجاد نکن

خداروشکر الان بهتر شده ولی خب بازم حرکتاش هس

دلی خیلی مهربونه ولی رفتاراش تو مخیه واقعا

یمدت حالات روحی بدی ازش گرفته بودم

حتی ب همسرمم گفتم ما هرچقد از مادرت دور باشیم براهردومون بهتره خودشم قبول کرد

احترامش واجبه،ولی واقعااذیت میشدم شدید،الان اینارو میگم حس بدم میگیرم درموردش میگم،ولی باکسی هم نمیتونم دردودل کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
به هر حال وقتی موضوعی اذیتت میکنه باید با شوهرت درمیون بذاری با توجه به اینکه شوهرت از امر و نهی فرا ...

😩

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
شما که قرار نیست همدیگرو تغییر بدین خصوصیات خوبتون رو تقویت کنید. من نمیدونم اصطلاح روانشناسیش چیه و ...

اه خیلی بدم میاد بمن میگه مث مادرم نشو یا تکرارنکن 

ادم نمیتونه راحت حرفشو بزنه

بچه ها میدونم شورشو دراوردم درمورد زندگی مشترک حرف زدن😅ولی متاسفانه من شخصیتی ندارم که تو واقعیت از کسی راهنمایی بخام،(مشاور بحثش فرق میکنه)

درواقعیت کسی هم نیست که سیاست شوهرداری خوب بلد باشه اطرافم،ازش بپرسم

دم همتون گرم🌻

اه خیلی بدم میاد بمن میگه مث مادرم نشو یا تکرارنکن  ادم نمیتونه راحت حرفشو بزنه

شاداب جان هر آدمی یه خصوصیات رفتاری اخلاقی داره و همسر شما هم ازین قضیه مستثنی نیست. 

ولی تقریبا میشه گفت وجه مشترک اکثر آقایون ایرانی اینه که احساس کنن در مرکز مدیریت هستن و بهشون توجه لازم میشه. 

منظورم از توجه لازم این نیست که مثل مادرش باهاش رفتار کنی اینه که حواست به جزئیات زندگی باشه اگر همسرت از امر و نهی بدش میاد مستقیم نگو این کارو کن چون من میگم یا نظر من اینه و باید بشه. 

بهترین روش مشورت با هم و انتخاب بهترین تصمیم هست حالا تو هر زمینه ای مثلا بهش بگو از شخصیت تو بدور هست که تو فلان موقعیت اون رفتار رو داشتی من دوست دارم همسرم همیشه در نظر دیگران هم منطقی جلوه کنه. 

یا در مورد همین که میگه مثل مامانم نباش یه بار در آرامش بهش، بگو من تو زندگیم مثل هیچ کس برخورد نمیکنم خودم هستم با نگرانی های خودم و اطمینان داشته باش حرف بقیه باعث نمیشه که دیدگاهم بهت تغییر کنه و فقط در حد حرف هست. 

متقابلا از رفتارهایی که میدونی براش یادآور اخلاق بد مادرش هست دوری کن و سبک انتقادت رو عوض کن. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام دوستان. خبری جدید ندارید؟ از سارا ؟ تاپیک قبلی چی شده؟

سلام ،هنوز گوشی نداره ،حالش خوبه ،اسفند بچش بدنیا میاد دراین حد باخبریم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها میدونم شورشو دراوردم درمورد زندگی مشترک حرف زدن😅ولی متاسفانه من شخصیتی ندارم که تو واقعیت از ...

اشکال نداره عزیزم ،شورشم درنیاوردی،به هر حال ما دوستان مجازی هستیم و کم و بیش در حد خودمون مشکلاتمونو مطرح میکنیم و از بچه ها کمک میخواییم ،اتفاقا بچه های گروه خیلی خوش یمن و خوش صحبت و نیکو سخنن ،سخنانو حرفاشونم الحق انصاف درسته ،به نظرم خیلی خوبه آدم مشکلاتشو به کسانی که نزذیکمانمون نیستن و دوستامون بگیم ،کسایی که از نزدیک مارو نمیشناسن میدونی چرا چون مثلا من برم درد و دلمو به خواهرم مادرم کنم اونا رو هم ناراحت میکنم اونا هم از من فرزندشون دفاع میکنن از طرفی به همسرمم جبهه میگیرن ،شاید فردا رفتار همسرمو من ببخشم ولی از ذهنیت خانوادم پاک نمیشه و از طرفی خیلی راحت تر درد و دلمون به دیگران میشه گفت تا نزدیکان چون تو نزدیکان مجبوری مراعات یک چیزایی رو کنب

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ببین راه تذکر دادنو عوض کن 

مثلا اگه میوه های پلاسیده میخره نگو تو بلد نیستی بخری برو از فلان حا بخر و فران بگو وااای میوه های فلان میوه فروش پلاسیده هست 

یا مثلا در مورد دوستش با چی ایی که خودت گفتی من ،تذکر نمیدادم ولی بوی بد خونه یا کثیفی خونه رو بهونه میکردم ولی برای بارهای بعدی جدی تذکر میدادم

عزیزم حالا واقعا  آیا خودت رو ،آدم کنترل گری می دونی یا نه؟

اگر جوابت نه هست، پس روش گفتنت ایراد داره.

یک حرف رو نباید چند بار بگی و به قول دوستان، زمان گفتنش هم خیلی مهمه.

گاهی اوقات هم چاره ای جز بی خیالی و قبول واقعیت  نیست .مثلا کسی که شخصیت منزوی داره و دلش نمی خواد با کسی رفت و آمد کنه.این آدم رو باید همین طوری قبولش کنیم و مدام ازش ایراد نگیریم که چرا با ما رفت و آمد نمی کنه.

تنها روشی که روی انسان جواب میده تشویق و تنبیهه

کارهای خوب همسرت رو خیلی بزرگ و مهم جلوه بده و نسبت به کارهای بدش بیخیالی و کم محلی رو در پیش بگیر .چون جز این دو راه کار دیگه ای نمی تونی انجام بدی .

تو تاپیک قبل یکی از دوستان سامانهsamanpl رو معرفی کردن میتونی وضعیت کتابای مد نظرت رو در کتابخ ...

اره منم از اون سایت برای جستجو استفاده میکنم ولی متاسفانه بعضی کتابا کلا تایید نمیشن که کتابخونه ها داشته باشنش. مثلا ۴ اثر رو کتابدار میگفت تایید نمیشه حالا من نخوندمش نمیدونم موضوعش چیه.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام خانما یه سوال دارم لطفا اگر واقعا اطلاع دارین جواب بدین ممنون

کسی که دوتا شغل استاد دانشگاهی و ساخت وساز داشته باشه و در شغل ساخت و ساز یه چک برگشتی داشته باشه میتونه از طریق فیش حقوقی استاد دانشگاهیش ضامن وام بشه؟